<%=Club.Nombre %>

Notícies

Guillermo Enrique Ferrer Schwender (Inca, 11/10/1975) falleció el pasado día 8 de agosto a los 45 años de edad tras no poder superar una enfermedad. El jugador de Inca fue uno de los jugadores mallorquines más destacados de finales de los 90 y principios de los 2000. Formado en el Juventud Sallista da el salto al Constància al finalizar su etapa juvenil. Después de una temporada en el Poblense y volver al Constància, ficha por el Sóller del grupo III de la 2ªB en la temporada 97-98. La temporada siguiente ficha por el Racing de Ferrol con quien juega una liguilla de ascenso a 2a A. En la temporada 99-00 recala en el Lorca de 2ªDivisión B. Era su segundo y último año fuera de las Islas Baleares, a las que volvería para siempre al año siguiente. En el verano de 2000, con 24 años de edad, regresa al Constància y en el que milita durante 6 campañas, en una de las etapas más recordadas del club, con varios títulos de liga de 3a pero no se llegó a conseguir el tan ansiado ascenso a 2ªB. Todavía se recuerda en Inca la defensa formada por los inqueros y canteranos de Sallista: Kike, Amorós, Mairata y Figuerola. En el año 2006, ficha por el Margaritense, en su última temporada en la 3a división balear.   El martes 10 de agosto, en el cementerio de Inca, Kike fue despedido por multitud de compañeros y amigos que quisieron darle el último adiós y el sentido pésame a su madre y a su hermano.     D.E.P.

Aquesta setmana l’equip de Tercera RFEF dirigit per Guillem Llaneras ha realitzat els primers entrenaments. D’aquesta manera, comença la temporada futbolística 2021-2022, una temporada molt il·lusionant pel club ja que durant tot l’any 2022 es celebrarà el centenari. Llaneras ha pogut comptar amb els quinze futbolistes renovats: Alberto Pareja, Jose Gálvez, Miquel Buades, Sergi Campoy, Saúl Díaz, Nico Baleani, Joan Riutort, Kike Sánchez, Dani Domínguez, Agus Giaquinto, Gori Julián, Joan Gayà, Sergi Batle, Jaume Estrany i Mateu Roca. A més de les quatre incorporacions de la temporada: El central Mateo Garcías, el central esquerra Juan Antonio Suasi, el porter Tomeu Pocoví i el mig campista ofensiu César Ruíz. Els primers entrenaments s’han fet al Camp del Sallista ja que la gespa d’estiu del Nou Camp encara s’està acabant de preparar.

Ja s'ha fet públic el que serà l'escut oficial per conmmemorar el centenari del club. L'autor és el dissenyador gràfic Toni Cabo i s'ha fet al propi estudi del creador, Boca Estudi, situat a Inca.   Segons ha explicat Toni Cabo, es va voler respectar la forma de l'escut, que és pràcticament única en el món dels escuts de clubs de futbol. “Els canvis principals han estat residessenyar una mica la forma respectat l'essència i l'introducció dels colors daurat i negre. També s'ha inclós un llorer en la part esquerra per donar un toc retro” ha comentat Cabo. Dins l'escut, també s'han fet alguns canvis en la forma del cà o en la tipografia.   L'acte de presentació s'ha fet a l'estudi de l'autor i hi han acudit tres membres de la comissió del centenari: Rafel Palou, president del club, Miquel Soler, ex jugador i Virgili Moreno, batle d'Inca. En representació de l'Ajuntament d'Inca també hi ha estat present Toni Peña, Delegat d'Esports, de Festes i promoció de la ciutadanía i de Fires i Dijous Bo .    

Aquest dilluns s'ha duit a terme la primera reunió i s'ha constituït la Comissió del Centenari al Nou Camp d'Inca. Aquesta Comissió estarà formada per diferents personalitats molt vinculades al club: Virgili Moreno, Andreu Quetglas, Jordi Cerdà, Miquel Soler, Ramón Lorente, Valeria Bouzada i Rafel Palou.   El centenari es celebrarà entre les temporades 2021/2022 i 2022/2023 ja que el dia de creació del club és el 2 de desembre de 1922. Tots els actes i activitats que es vagin a realitzar en motiu del centenari s'aniran informant al llarg d'aquestes dues temporades.   Un dels primers actes és la creació d'un escut commemoratiu pels cent anys d’història club. L'autor d'aquest escut és el dissenyador gràfic Toni Cabo i es presentarà en els pròxims dies.   També es realitzarà una camiseta que portarà el nou escut i que es presentarà en les pròximes setmanes

El tècnic del primer equip Guillem Llaneras seguirà una temporada més al Constància. D’aquesta manera, la junta directiva reafirma la seva confiança amb l’entrenador.   Rafel Palou, president del Constància, ha declarat: “Guillem ha entès a la perfecció la filosofia del club. Amb la seva renovació volem donar continuïtat a un projecte que al final d’aquesta temporada ha donat molt bons resultats. La confiança amb ell és màxima.”   Per la seva banda, Guillem Llaneras ha comentat: “Estic molt content de seguir aquí una temporada més. Serà la meva sèptima temporada consecutiva al club i aquí estic com a casa. La directiva m’ha demostrat tot el seu suport.” 

Aquest estiu, si l’evolució de la pandèmia ho permet, es celebrarà el Campus d’Estiu organitzat pel propi club. L’objectiu d’aquest campus és que els nins i nines s’oblidin un poc de la situació que estem vivint i gaudeixin de l’esport a l’aire lliure. També que millorin les seves habilitats socials i facin noves amistats.   El campus començarà la darrera setmana de juny i durarà tot el mes de juliol. L’horari és de 9:00 a 13:30 i també s’ofereix un servei de matinet de 8:00 a 9:00 a un preu de 3€ al dia o 10€ a la setmana.   El cost setmanal és de 55€ per als jugadors i jugadores del club o 75€ si no juguen al Constància. Aquest preu inclou l’equipació (dues samarretes i un pantalons), berenars saludables, aigua, assegurança, piscina, un torneig intern de futbol 7 i molt més.   Per les inscripcions o per a més informació, es pot enviar un WhatsApp al telèfon del club: 681 61 37 88