<%=Club.Nombre %>

Salutació del president

El Club Esportiu Constància, és un dels clubs històrics de les Illes Balears, i per història podria ser considerat el club més important després del RCD Mallorca. El CE Constància fou fundat l’any 1922 i per tant ja dur 95 anys de camí amb molts de moments inoblidables per a molta gent.

Actualment (2017-2018) és un club que gestiona 2 equips Aficionats (3ª Divisió i 2ª Regional), 2 Juvenils, 3 Cadetes, 4 Infantils, 6 Alevins, 4 Benjamins, 4 Pre-Benjamins i una Escoleta, tenint com a màxim referent l’equip de 3ª Divisió i representació a totes les millors lligues del futbol base de les Illes Balears.

La filosofia actual del Club és fer un Club sostenible, establint les prioritats adequades a cada moment per créixer de manera coherent i responsable,  fer un Club que sigui senya d’identitat per a tots aquells que formam part d’aquesta gran familia, acostar una altra vegada el Club al poble d’Inca, a la comarca i més enllà i fer que la gent el torni a reconèixer com un Club referent i no només a nivell esportiu.

Vull destacar una gran feina que se fa a nivell social, amb persones, amb associacions, amb Institucions, amb col·laboradors, amb patrocinadors i amb voluntaris.  Així com en el desenvolupament del Club a través de les xarxes socials i la comunicació.

Igualment que una feina molt important en la formació en valors que se fa des del Departament de Psicologia Esportiva i que va dirigida especialment a jugadors, entrenadors i pares/mares que fan el dia a dia en el club.

A nivell esportiu són molts els èxits que el nostre club ha anat aconseguint durant la seva història; destacar:

11 temporades a 2ª Divisió, 3 temporades a 2ª Divisió B i 55 temporades a 3ª Divisió.

Millor classificació 1943-44,  3r classificat a 2ª Divisió i promoció d’ascens a 1ª Divisió.                                                                                                                                    

També destacar 8 campionats de lliga i 9 subcampionats a 3ª Divisió amb les corresponents lliguetes d’ascens.

Durant les darreres cinc temporades 2012-2013 a 2016-2017; destacar:

Pel que fa al primer equip, 2 temporades  2a Divisió B (la primera d’elles passant algunes eliminatòries a la Copa del Rei). I una fase d’ascens a 2a Divisió B. El primer equip actualmente juga a la 3ª Divisió.

La temporada 2015-2016 se va crear un segon equip aficionat (a 3ª Regional) per donar l’oportunitat als jugadors de la cantera a continuar la seva formació en el club una vegada acabada la seva etapa en el futbol base. Aquesta temporada passada 2016-2017 aquest equip ha aconseguit l’ascens a la categoria de 2a Regional.

Respecte al futbol base en les diferents categories destacar durant les darreres cinc temporades:

Juvenils: 2 Campionats de lliga amb dos ascensos, 1ª Regional i Preferent, 1 Campionat de Mallorca i 2 Trofeus a l’Esportivitat.

Cadets: 3 Campionats de lliga i un ascens a 1ª Regional

Infantils: 1 ascens a 1ª Regional i 3 Trofeus a l’Esportivitat

Alevins: 2 Campionats de lliga i 1 ascens a 1ª Regional

Benjamins: 1 Campionat de lliga i 2 ascensos a 1ª Regional

Pre-Benjamins: 1 Campionat de lliga

La filosofia a nivell esportiu és formar de la millor manera possible als nostros jugadors més joves, per fer un futbol base referent a les Illes i que siguin en el futur els jugadors de la base els que puguin formar part del primer equip del club. Sempre partint d’una formació integral dels jugadors que a més d’esportistes també els formi com a persones amb el sentit que aquest aprenentatge els serveixi també després en la seva vida personal. Potenciant els valors com el respecte, la tolerància, la solideritat i la constància com a base important del seu aprenentatge al Club.

Per acabar, animar a tots aquells i aquelles que volgueu a formar part d’aquest il·lusionant projecte a aportar el vostre granet d’arena per a que aquesta idea de Club se vagi consolidant i vagi creixent dia a dia.

Rafel Palou

President del C.E. Constància de Inca

Vull destacar una gran feina que se fa a nivell social, amb persones, amb associacions, amb Institucions, amb col·laboradors, amb patrocinadors i amb voluntaris.  Així com en el desenvolupament del Club a través de les xarxes socials i la comunicació.


Comparteix a:

  • X (Twitter)