EF Premier Barcelona 3-3 Infantil 'A'

Primer partit de la temporada pel nostre Infantil A, que s’estrenava a Primera Divisió. Els primers minuts van ser força igualats. L’equip va començar a pressionar amb intensitat, fet que va provocar moltes recuperacions a ¾ del camp contrari, i en conseqüència creàvem perill. Tot i així, no vàrem ser capaços d’arribar amb claredat a portería, i els lo-cals van acabar avançant-se aprofitant un error col·lectiu.
Vàrem saber reaccionar, i a la següent jugada en Franc Machuca feia l’empat gràcies a una bona desmarcada, superant al defensa i al porter.
A les acaballes de la primera part encaixaríem un gol absurd en una falta directa.
Amb una gran actitud vàrem iniciar la segona part marcant un dels gols de l’any, sens dub-te, obra d’en Dani Jimena de falta directa.
Malauradament, els rivals trigarien poc en tornar a posar-se per davant amb una gran juga-da individual.
Minuts després vàrem patir una expulsió i ens va tocar treballar durant més de 20 minuts amb un home menys. L’esforç va ser impressionant, ja que amb 10 al camp vàrem ser ca-paços d’aturar les ofensives rivals i de generar ocasions clares, com la d’en Marc Vilches, que empataria el partit amb un bon xut creuat.
Finalment el resultat es va mantenir 3-3. Un punt que, tenint en compte les circumstàn-cies, no és un mal inici. Tot i així, hem de ser conscients que ens queda molt per millorar i no hi ha cap altra via que treballar com hem fet durant la setmana.