<%=Club.Nombre %>

Els casals

ELS CASALS DE LA FUNDACIÓ

CASAL DE TECNIFICACIÓ EN FUTBOL

CASAL MULTIESPORTIU I DE LLEURE

A la Fundació Esportiva L’Hospitalet Atlètic portem molts anys organitzant casals (de primavera, estiu i setembre), els quals hem viscut de manera gratificant tant a nivell d’experiència com de nombre de participants. Per nosaltres els casals són una gran oportunitat per seguir fomentant l’esport i els hàbits saludables en els infants. I és que, a banda de salut, l’esport i els jocs esportius són una eina que fomenta la cohesió social i el benestar emocional, permetent desenvolupar també valors fonamentals com el fet de compartir, el respecte, la tolerància o la inclusió. Per això, sempre des de dins ens exigim generar un context on regni el bon ambient i la companyonia.

Aquest és el motor de les persones que portem aquest projecte endavant. Tots aquests anys ens han servit per crear un grup de treball ben avingut que vol transmetre aquesta mateixa il·lusió als infants que hi participen. Per la nostra  formació (titulats en Ciències de l’activitat física i l’esport, Tècnics en animació d’activitats físiques i esportives, entrenadors/es de futbol titulats i monitors de lleure) els nostres casals tenen una orientació plenament esportiva i, alhora, a les activitats de lleure.

Per això oferim dues modalitats de casals diferenciades i disposem d’una instal·lació totalment condicionada i amb els materials necessaris per la pràctica de l’esport i l’activitat física, diferents sales on realitzar activitats alternatives, espais propers on desenvolupar jocs a l’aire lliure i altres instal·lacions municipals com el centre cívic de la Plaça Europa o el Poliesportiu Municipal Gornal on fem l’activitat de piscina amb els seus monitors i monitores especialistes en el medi aquàtic.

A banda d’això entenem que els casals també han de diversificar les propostes i, per això, durant la setmana gaudim d’excursions a l’exterior amb activitats programades o d’altres activitats no tant enfocades a l’activitat física però sí a la cohesió de grup, amb la intenció de fomentar els valors abans indicats i per desenvolupar alhora altres habilitats en els infants.


Comparteix a:

  • X (Twitter)