<%=Club.Nombre %>

Casals Primavera 2021

CASALS PRIMAVERA 2021

Casals del 29 de març a l’1 d’abril (ambdós inclosos).

El darrer dia per inscriure’s serà el 21 de Març.

A dia d’avui, a causa de les restriccions en l’àmbit esportiu derivades de la situació epidemiològica, podem oferir 56 places.

A continuació us adjuntem més informació. Si teniu qualsevol dubte ens podeu trucar o escriure un whatsapp al 692 73 07 16 de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores i de 17:15 a 20:15 hores.

MODALITATS

  • CASAL DE TECNIFICACIÓ EN FUTBOL - Nascuts entre el 2014 i el 2007 inclosos
  • CASAL MULTIESPORTIU I DE LLEURE - Nascuts entre el 2017 i el 2007 inclosos 

HORARIS I PREU

  • Horari d’entrada de 08:50 a 09:00
  • Matins de 9:00 A 13:00
  • 50€

SERVEI D'ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 GRATUÏT

1r torn acollida: de 7:55 a 8:05

2n torn acollida: de 8:25 a 8:30

  • Protocol de mesures de prevenció i higiene
  • Responsable  de prevenció i higiene (formació de la Generalitat de Catalunya)
  • Assegurança d’accidents per cada participant
  • Assegurança de Responsabilitat Civil
  • Casal a porta tancada (us farem arribar imatges de l’activitat!)

El proper dimecres 24 de març a les 20 hores, farem una reunió telemàtica informativa on explicarem les activitats i tot allò que hauran de portar els infants, així com tots els temes relacionats amb els casals. El dimarts 23 publicarem i us farem arribar l'enllaç de la reunió.

INSCRIPCIONS

Dues opcions d’inscripció:

Presencialment

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 17:15 i 20:15 amb cita prèvia  

Heu de portar el DNI del tutor/a i el Catsalut i el DNI de l’infant/s

On line

Heu d’omplir el formulari adjuntant el resguard de pagament un cop feta la transferència al número de compte ES71 2100 5400 1902 0001 6199 indicant el nom del/s infant/s.

Un cop revisem que les dades siguin correctes, contestarem el correu per confirmar que la inscripció s’ha completat correctament.

 


CASALS

A la Fundació Hospitalet Atlètic portem molts anys organitzant casals, els quals hem viscut de manera gratificant tant a nivell de satisfacció com de nombre de participants. Per nosaltres els casals són una gran oportunitat per seguir fomentant l’esport i els hàbits saludables en els infants. Entenem també que aquests són una eina essencial per combatre els perjudicis que generen en els nens i nenes situacions complicades com la que estem vivint en l’actualitat. I es que, a banda de salut, l’esport i els jocs són una eina de cohesió social, de felicitat i  de benestar emocional que permeten desenvolupar valors fonamentals com el respecte, la tolerància o la inclusió. I tot això sempre potenciant un context on regni el bon ambient i la companyonia.

I es que aquest és el motor de les persones que portem aquest projecte endavant. Tots aquests anys ens han servit per crear un grup de treball ben avingut que vol transmetre aquesta mateixa il·lusió als infants que hi participen. Per la nostra formació (titulats en Ciències de l’activitat física i l’esport, Tècnics en animació d’activitats físiques i esportives, entrenadors titulats UEFA A) els nostres casals tenen orientació plenament esportiva i enfocada al lleure.

Per això disposem d’una instal·lació totalment condicionada i amb els materials necessaris per la pràctica de l’esport, diferents sales on realitzar activitats alternatives i espais propers on desenvolupar jocs a l’aire lliure.

Al Casal de TECNIFICACIÓ EN FUTBOL posem a l’abast dels jugadors i jugadores la nostra formació i la nostra experiència gestionant una entitat esportiva com a club de futbol. Any rere any cerquem noves fòrmules i materials per potenciar l’aprenentatge dels jugadors i jugadores. Del nostre dia a dia al club, aprenem com arribar millor a les necessitats del jugador o jugadora en funció de la seva edat i de les seves demandes, adaptant-hi els continguts i els mètodes per tal de proporcionar una progressió i formació plenes a tots els nivells.

A més a més impliquem al jugador/a en la seva millora a través d’un seguiment tècnic dels entrenadors/es que traslladen al jugador/a en forma de reptes assolibles. El futbol és una passió que s’ha de viure, gaudir i compartir. A la Fundació hi trobareu un lloc on compartir aquesta passió!

El Casal MULTIESPORTIU I DE LLEURE ens permet programar activitats molt més diverses i amb un caire iniciàtic. El primer i principal objectiu és el de traslladar als infants que hem de gaudir cada instant que ens pot proporcionar el fet de jugar. Per afavorir aquest objectiu enfoquem la programació de les activitats des de dos principis: la diversitat i el fil conductor. Durant el mateix dia o setmana procurem posar el focus en una mateixa temàtica (pot ser un tema concret, un valor intrínsec...) a partir del qual organitzem els nostres jocs i activitats diàries i setmanals.

A partir d’aquí introduïm als infants en diferents esports a través de la seva part lúdica (bàsquet, futbol, korfball, pin-pon, bàdminton...), juguem a jocs tradicionals i jocs cooperatius amb diferents materials, organitzem reptes col·lectius i divertits a través de gimcanes o recorreguts d’habilitat i fem activitats alternatives que ens permeten tancar el cercle de la temàtica setmanal. A més a més, segur que hi haurà una activitat extraordinària orientada a fer riure fins a més no poder... Segur que a la Fundació us hi trobareu com a casa vostra!

** La resta  de la informació us la farem arribar a través d’una reunió telemàtica on explicarem més detalladament les activitats que realitzarem i resoldrem tots els dubtes que pugui haver-hi. A més a més us farem arribar un document amb les coses a portar diàriament i a tenir en compte.


Comparteix a: