<%=Club.Nombre %>

Els Casals

La Fundació per tal d’ampliar la seva activitat durant les setmanes de descans escolar, realitza un campus adaptat a les necessitats dels pares i mares que volen compaginar el seu horari laboral amb una correcta atenció, formació i educació dels seus fills i filles. 

De les tres aturades que hi ha en la temporada aprofitem les dues de millor temps per fer els campus: el de ‘Primavera’, que coincideix amb els dies escolars festius corresponents a la Setmana Santa, i el d’Estiu’, que comença tot just finalitzar el curs escolar al mes de juny i s’allarga per cinc setmanes coincidint amb el final del mes de juliol.

El d'estiu el prorroguem les dues primeres setmanes de setembre, cobrint d’aquesta manera des de finals del mes d’agost fins l’inici del nou curs escolar.
 

 

Els nostres models Futbol i Esplai, funcionen i són valorats per les famílies de L'Hospitalet i d'altres indrets que vénen a inscriure's a l'esplai d'estiu.

Degut a l'alt nombre d'inscrits al Campus d'Estiu hem de fer servir diversos equipaments municipals: el CMF Provençana, el CMF Gornal, el Poliesportiu Gornal i el Centre Cívic Plaça Europa.


Comparteix a: