<%=Club.Nombre %>

Notícies

Jornada de portes obertes de futbol fememí. El proper dimecres 1 de maig, a partir de les 9:30h i al camp de futbol municipal de Golmés. Inscripcions al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxTJZlFOzG9L6SZqKKbY0y84HImX6A5leoD3hgbj4a-LusLA/viewform?usp=sf_link T'hi esperem!

Ens veiem aquesta Setmana Santa? Campus de Setmana Santa 2024 a Golmés. Del 25 al 28 de març. Inscripcions a www.cepu.cat o bé directament aquí: https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcepu&idf=7B0D9A3A741D4CAD

Aquest Nadal col·labora amb Creu Roja El Pla d'Urgell, porta una joguina! Del 12 al 19 de desembre quan vinguis a l'entrenament o al partit pots portar una joguina nova per la campanya "Els Seus Drets En Joc", de Creu Roja Joventut El Pla d'Urgell. Fem màgia aquestes festes!

Benvolgudes famílies, des d'avui dia 3 de desembre fins al diumenge 17 de desembre teniu temps per presentar la vostra postal de Nadal i participar al concurs anual que organitza el club. Podeu aconseguir el full per realitzar la postal de dues maneres: Via coordinadors (el coordinador us facilitarà el full corresponent). Fer el dibuix en un full blanc i en horitzontal. El podeu donar als coordinadors i entrenadors/es en paper, o bé enviar-ho per correu electrònic a oficina@cepu.cat. El Club valorarà la creativitat i l'originalitat dels dibuixos i hi haurà un primer i un segon premi. S'hi poden presentar tots els nostres jugadors i jugadores, des de Debutants fins a Juvenils. Els coordinadors i directius/directives del club seran el jurat. 1r premi: un val de 50 € de material esportiu. 2n premi: una pilota de la FCF de la present temporada, en talla F7 o F11 a escollir. Esperem que participeu tant o més com l'any passat. Molta sort i ànims a tots! La Junta i Coordinació

Ens veiem aquest Nadal? Campus de Nadal 2023-2024 a Golmés.

Recordem que podeu recollir la loteria a l’oficina del camp de Golmés, tots els dimarts i dimecres, de 18:30 a 20:30h. S’han d’abonar 100 € per talonari en el moment d’entrega. Us animem a tots i totes a col·laborar amb la venda de loteria, ja que suposa uns ingressos importants pel bon funcionament del club. Sorteig del dia 22 de desembre de 2023. Per cada participació de 5 € es juguen 4 € al número 60.482.