<%=Club.Nombre %>

Notícies

Ens veiem aquest Nadal? Campus de Nadal 2023-2024 a Golmés.

Recordem que podeu recollir la loteria a l’oficina del camp de Golmés, tots els dimarts i dimecres, de 18:30 a 20:30h. S’han d’abonar 100 € per talonari en el moment d’entrega. Us animem a tots i totes a col·laborar amb la venda de loteria, ja que suposa uns ingressos importants pel bon funcionament del club. Sorteig del dia 22 de desembre de 2023. Per cada participació de 5 € es juguen 4 € al número 60.482.

El proper diumenge dia 8 d’octubre a la tarda, al camp municipal del Poal, festa de presentació de la temporada 2023-2024 amb tots els equips del Club. Els actes començaran a les 11:30h amb l'assemblea ordinària, seguida dels parlaments de les autoritats, la presentació dels equips i un aperitiu popular. També us adjuntem els dos punts d'aparcament disponibles al costat de les instal·lacions municipals. El primer el del camp accessible des de la rotonda de la carretera i al segon s'hi pot accedir des de la carreterera i és l'esplanada on hi ha les pistes de pàdel. Un cop ocupades aquestes places disposareu d'aparcament dins el poble.

Benvolgudes famílies de Futbol 7 del CEPU, aquest any degut a la reestructuració dels dies d'entrenament de futbol 11, passant de 2 a 3 dies, i a la reorganització de les seus d'entrenaments i partits, us podem anunciar l'inici de les sessions de tecnificació de futbol que cada any organitza el club. Com a novetat d'aquesta nova temporada: • Lloc: Camp de Palau d’Anglesola. • Dia: Dimarts. • Horari: 18:15 a 19:45h. • Inici: Dimarts 10 d’octubre. Ja teniu a la web el formulari a l'apartat d'inscripcions. Us hi esperem!


1