<%=Club.Nombre %>

Història del club

L’any 2004, un grup de pares i mares de la nostra comarca, amb la col·laboració dels Ajuntaments dels nostres Municipis i del Consell Comarcal, van engegar el Club Esportiu Pla d’Urgell. Hi havia un problema amb el futbol, ja que cap poble per si sol tenia suficients recursos i nens per formar totes les categories. L’única alternativa possible, era ajuntar els pobles més propers, sumar esforços.

Això creava un segon problema, ja que hi havia molts desplaçaments de jugadors entre pobles, el que suposava una dificultat per molts pares i mares que no podien combinar els horaris amb la feina. Llavors, es va proposar als Ajuntaments dels pobles la idea de posar taxis per recollir i tornar a casa als jugadors. Quadrar horaris no era gens fàcil ja que cada poble tenia una seu o categoria, però amb la paciència de tothom, es va aconseguir. Tot això no hagués estat possible, sense les ajudes dels Ajuntaments, que es van implicar des del primer a l’últim i no podem oblidar el Consell Comarcal i Consell Esportiu del Pla d’Urgell, que també ens van fer costat en tot moment.

Agraïments a tots els qui hi van participar des de la fundació i molt especialment al Josep Maria Cairó, al Llorenç Gàllego i a l’Emili Garrofé, que ens va posar totes les comoditats i facilitats per la mobilitat dels jugadors.

L'any 2006 hi va haver canvi de Junta, i llavors es va crear el lema: “eduquem futbolistes, entrenem persones”.

El Club va anar creixent, i amb l'entrada d'aquesta segona junta es van incloure tots els delegats d’equip en la mateixa. Varen ser temps molt il·lusionats en que va créixer el nostre club amb la incorporació de molts jugadors de nous pobles, amb l’ampliació del servei de taxi a autocar, l’establiment de seus de joc i entrenament, una nova coordinació esportiva amb patrons de formació de futbolistes unificats amb tècnics provinents del propi club... i moltes satisfaccions per la resposta de pares, tècnics i jugadors/es, així com de la marxa esportiva del club.

En aquest segon període, es va escollir l’escut del club entre els mes de 80 dibuixos dels mateixos jugadors/es participants.

Llistat de Presidents del Club:

  • 2004-2006: Jaume Navés i Peig
  • 2006-2014: Marcel·lí Piró Giné
  • 2014-2015: Francesc Rabés Cabús
  • 2015 – Actualitat: Miquel Font Torres

Comparteix a:

  • X (Twitter)