<%=Club.Nombre %>

Salutació del president

Benvolgudes famílies,

des de la Junta del Club Esportiu Pla d’Urgell us saludem a l’inici d’aquesta nova temporada, atípica, plena d’incerteses i que encarem amb el mateix compromís de sempre, i amb les mateixes ganes d’oferir a tots i totes allò que sempre ens ha caracteritzat, valors, esforç, dedicació.

El nostre club el formem tots i totes, jugadors, jugadores, pares, mares, coordinació esportiva. La Junta no és més que un grup de persones que treballem perquè aquest projecte que va començar al 2004, vagi endavant i no s’aturi.

Amb entrebancs, amb alegries, però sempre amb la certesa de què el temps dedicat és temps guanyat, mai perdut, i per això us animem a participar-hi, a ser delegats dels nostres/vostres equips, l’experiència us agradarà, la implicació dels pares i mares és primordial per al bon funcionament de l’escola.

Els èxits esportius són, segurament molt importants, però més ho és el creixement integral del nostres fills i filles. Per això, considerem importantíssim oferir a més de la pràctica de l’esport, la consciència de formar part d’un equip, d’un Club, que representa tota una comarca i on tots i totes ens sentim representats.

Som diferents, som una família, una escola de futbol, on formem jugadors i, el més important, formem persones.

VISCA EL CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL


Eduquem futbolistes, entrenem persones!


Comparteix a:

  • X (Twitter)