<%=Club.Nombre %>

El proper 28 de maig al matí al camp de futbol de Golmés no et perdis la 6a Jornada de promoció del futbol femení a la comarca del Pla d'Urgell. Què és? Es tracta d'un entrenament obert, per a nenes a partir de 4 anys. Per gaudir d'un matí d'esport i futbol base, fent noves amigues. Activitat gratuïta oberta a nenes de la nostra comarca i de les comarques veïnes. Tens temps per apuntar-t'hi fins el proper dijous 26 de maig. T'hi esperem! Inscriu-t'hi on-line a través d'aquest formulari.

Dissabte 30 d'abril t'esperem a Ivars d'Urgell amb el millor futbol sala femení! A partir de les 9h i fins a les 21h , amb la participació d'Athletic Vilatorrada, Màgic Sants, Sant Andreu de la Barca i CEPU, en categoria infantil.  

Ens veiem aquesta Setmana Santa? El CEPU organitzem el Campus esportiu de Setmana Santa, al Palau d'Anglesola i a Golmés. Com veieu el preu és de només 25 € per tota la setmana. Opcionalment us podeu inscriure per dies, amb un preu de 8 € per dia. Amb grups reduïts i complint tota la normativa sanitària vigent. Esperem comptar amb la vostra participació! Inscripcions i pagament via web, com sempre a www.cepu.cat > Inscripció > Campus Setmana Santa

Partit de l'Infantil A, disputat el 20/02/2022, corresponent a la jornada 18 del grup 16 de la primera divisió.   INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 16) 20/02/2022, 12:00h Jornada 18 0 - 1 BUIREU GALITO, MARTÍ 17' 0 - 2 BUÑALES NAVARLAZ, IZAN 24' 0 - 3 MARTINEZ CASTELLS, ADRIA 33' 1 - 3 PLA GREGORI, MARTÍ 57'

A partir del 10 de gener a l'oficina de Golmés podreu cobrar la loteria de Nadal del Club, pel número 69098. Oberta aquesta setmana de dilluns a dijous excepcionalment, de 18:30 a 20:30h. El pagament és de 4€ per papereta jugada.  

Benvolgudes famílies, des d’avui i fins al divendres 17 de desembre teniu de termini per presentar la vostra postal de Nadal i participar al concurs anual que organitza el club. Podeu aconseguir el full per realitzar la postal de dues maneres: o descarregant el fitxer adjunt, a l'enllaç, o bé fent-ho en un full A4 horitzontal. El podeu donar als coordinadors i entrenadors/es en paper, o bé enviar-ho per correu electrònic a: oficina@cepu.cat. El Club valorarà la creativitat i la originalitat dels dibuixos i hi haurà un primer i un segon premi. S'hi poden presentar tots els nostres jugadors i jugadores, des dels Debutants fins als Juvenils. Els coordinadors i directius/directives del club seran el jurat. 1r premi: un val de 50 € de material esportiu 2n premi: una pilota de la FCF de la present temporada, en talla F7 o F11 a escollir L'any passat vam tenir una gran participació. Esperem que us hi animeu!   La Junta i Coordinació.