<%=Club.Nombre %>

Notícies

Ja us podeu inscriure al Casal d'Estiu! Teniu tota la informació a 'Casals d'Estiu 2021' en l'apartat 'Àrea esportiva'  

El dilluns ja estarà disponible el formulari d'inscripcions pels Casals d'estiu 2021!  

Obertes les inscripcions pels Casals de Primavera 2021! Del 29 de març a l’1 d’abril organitzem els Casals Primavera en dues modalitats: TECNIFICACIÓ EN FUTBOL i MULTIESPORTIU I DE LLEURE Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç del nostre web. Compartim la mateixa passió? Esport i alegria, la millor vacuna! APUNTA’T!  

Aquest dissabte, un any més, organitzem la Diada Solidària 'Un infant, una joguina'. A partir de les 10 i fins les 14 hores, comptarem amb la presència d'un patge reial per tal que els nens i nenes que entrenin el dissabte (de minis a alevins) portin una joguina per d'altres infants de famílies amb escassos recursos econòmics. Moltes gràcies per la vostra participació! Tots i totes fem Fundació!    

Ja podeu fer les renovacions i les noves inscripcions per a la temporada 2020-2021. En l'apartat "La Fundació->Inscripcions" trobareu tota la informació o bé clicant directament en aquest enllaç  

El procediment per dur a terme el campus previst i les garanties per oferir un casal suficient, segur i de qualitat han resultat un camí molt difícil i amb escasses notícies positives. Durant aquesta setmana hem parlat amb diferents centres educatius per poder ampliar la ràtio i disposar alhora d’espais coberts. Malauradament aquestes opcions no són viables en aquest moment. Per això, finalment, i després de fer balanç de tot els pros i contres, hem pres la decisió de no dur a terme el casal durant el mes de juliol. Des de la Fundació tenim la intenció de mirar endavant. Ara mateix ens hem posat com a repte poder oferir un CASAL PREVI A L’INICI DEL CURS ESCOLAR, un casal que entenem serà possible realitzar a la nostra instal.lació (amb l’opció d’ampliar-lo al CMF Gornal) i del que informarem puntualment a la nostra web www.hospitaletatletic.com . Es per això que nosaltres continuarem treballant amb tots els recursos disponibles a la nostra disposició i preparant una reobertura de casals i de temporada amb la major de les il·lusions i forces possibles, sempre essent optimistes que el context que ens ho ha de permetre sigui benèvol amb tots nosaltres.

A la Fundació ens hem posat en marxa per organitzar els campus d'aquest estiu amb la màxima prudència i respecte per la situació tant extraòrdinaria que estem vivint. Podeu trobar més informació en l'apartat Àrea Esportiva-> Campus Estiu 2020  

Obert el termini d'inscripció pel Campus Tecnificació 2020. Si ho feu abans del 29 de febrer gaudireu de un descompte del 6% de l'import total. Podeu trobar tota l'informació en l'apartat Àrea Esportiva de la web.

Aquest dimarts (17/12) i dimecres (18/12) per la tarda farem la tradicional xocolatada amb melindros de la Fundació. Tots i totes fem Fundació!

Aquesta setmana farem les reunions amb les famílies per explicar el projecte de la Fundació. És molt important la vostra assistència. Moltes gràcies!