<%=Club.Nombre %>

Notícies

Gràcies a l'acceptació que està tenint el campus d'estiu del CEPU, des del Club hem cregut oportú ampliar les setmanes pel final de les vacances. Seran dues setmanes més: -la 6a, del dia 30 d'agost al 3 de setembre. -la 7a, del dia 6 al 10 de setembre. El preu és de només 30€ per setmana pels nens i nenes del Club i 35€ per setmana per les amigues i amics que tot i no ser del club hi vulguin participar. Inscripcions i pagament via web, com sempre al nostre web: www.cepu.cat > Inscripció > Campus d'estiu 2021 O bé directament a l'enllaç: https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcepu&idf=CBD7C1F4DC1FA6D5 Esperem comptar amb la vostra participació!   

L'horari d'atenció de l'oficina del CEPU per aquest mes de juliol continua sent els dimarts i dimecres de 18:30 a 20:30h.  Ens trobareu a les instal·lacions del camp de futbol municipal de Golmés.

El CEPU organitzem el campus d'estiu multiesportiu, del 28 de juny al 30 de juliol, en tres seus diferents a Bellvís, Golmés i El Palau.  Atenció, a Bellvís queden molt poques places! Futbol, jocs d'aigua i amistat, per aprendre i passar-nos-ho bé. Amb grups reduïts i complint tota la normativa sanitària vigent. Esperem comptar amb la vostra participació!

El proper 12 de juny al matí al camp de futbol de Golmés no et perdis la 5a Jornada de promoció del futbol femení a la Comarca del Pla d'Urgell. Què és? Es tracta d'un entrenament obert, per a nenes a partir de 4 anys. Per gaudir d'un matí d'esport i futbol base. Activitat gratuïta oberta a nenes de la nostra comarca i de les comarques veines. Tens temps per apuntar-t'hi fins el proper dimecres 9 de juny. T'hi esperem! Inscriu-te on-line a través d'aquest formulari.

Ens veiem aquest estiu? El CEPU organitzem el campus d'estiu, del 28 de juny al 30 de juliol, en tres seus diferents a Bellvís, Golmés i El Palau. Com veieu el preu és de només 30€ per setmana pels nens i nenes del Club i 35€ per setmana per les amigues i amics que tot i no ser del club hi vulguin participar. Futbol, jocs d'aigua i amistat, per aprendre i passar-nos-ho bé. Amb grups reduïts i complint tota la normativa sanitària vigent. Esperem comptar amb la vostra participació! Inscripcions i pagament via web, com sempre a www.cepu.cat > Inscripció > Campus d'estiu 2021

Voleu que el vostre fill/a provi el futbol? Des del Club us proposem que el vostre fill/a vingui a entrenar en aquest tram final de Temporada per tal que descobreixi si s'ho passa realment bé. Però el millor de tot és que ja deixem ben clar des d'un primer moment que únicament veniu a provar-ho, sense que el fet de venir us hagi de condicionar a quedar-vos. Si us agrada, us quedeu (el que queda de Temporada, o ja tornareu l'any que ve), i si no està realment entusiasmat/a, cap problema. Ja ho provarà més endavant. La idea és que ell/a us mostri si realment en té ganes. Això us pot ajudar a planificar "l'agenda familiar" de l'any que ve, tenint la certesa que realment vol venir. Així sabreu que val la pena adaptar els horaris de les altres activitats extraescolars que fa, i podreu tenir en compte el futbol com una d'elles. Recordeu que al Club tenim servei de bus, i això us servirà per evitar desplaçaments innecessaris, amb el conseqüent estalvi econòmic i de temps. A qui va adreçada la proposta? noies i nois nascuts l'any 2008-07-06-05-04-03 (ESO i Batx) nens/es nascuts l'any 2009 (6è d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2010 (5è d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2011 (4t d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2012 (3r d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2013 (2n d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2014 (1r d'Educació Primària) nens/es nascuts l'any 2015 (P5 d'Educació Infantil) nens/es nascuts l'any 2016 (P4 d'Educació Infantil)   On es durà a terme? Als camps de futbol del Palau d’Anglesola, el Poal, Bellvís i Golmés els dimecres i divendres de 18:00 a 19:30h Què cal fer? Inscripcions via web, com sempre a www.cepu.cat > Inscripció > Portes obertes 2021 Passeu-ho a amics/es i familiars!  

Vibliotec és una nova eina digital d’aprenentatge impulsada i creada per fer arribar l’experiència professional en l’àmbit esportiu dels seus docents a tota la comunitat. Sumar coneixement i esport, és la raó que ha dut als seus creadors, Xavi Guilà i Lluís Casas, a posar en marxa aquest marketplace de formació esportiva online a la carta. L’ampli elenc de docents amb els que compta Vibliotec, el conformen un equip de professionals amb una reconeguda trajectòria en diferents disciplines esportives. De fet, tota la plantilla docent de Vibliotec ha estat vinculada a l’esport d’elit i és aquesta experiència la que comparteixen per ajudar al desenvolupament intel·lectual i formatiu de tots els i les #viblioteckers. Alguns noms que podràs trobar i que et sonaran són els de les esportistes Núria Picas, campiona del món de ultratrail, i Tania Lamarca, medalla d’Or en els Jocs Olímpics d’Atlanta’96, o el del psicòleg i divulgador, Pep Marí. L’oferta actual de Vibliotec són 28 cursos de formació a preus molt assequibles que et convidem a descobrir a https://vibliotec.org/. A més, gràcies a l’acord signat entre les dues entitats, els membres del staff del Club Esportiu Pla d'Urgell gaudiran d’un 30% de descompte en tots els cursos i els pares i mares, jugadors i jugadores del Club un 20% amb el codi: CEPU2021  Si vols millorar el teu coneixement en l’àmbit de l’esport ara és més fàcil!  

Partit de l'Infantil A, corresponent a la jornada 12 del grup 16 de la primera divisió. CEPU 2 - 1 ESCOLA COMARCAL F. LES GARRIGUES A INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 16) 01-05-2021, 12:30h Jornada 12 0 - 1 Sans Esqué, Oleguer (30') 1 - 1 Martínez Castells, Dídac (33') 2 - 1 Martínez Castells, Dídac (61')  

Demà és un dia especial per a tots els Catalans i Catalanes. Des del Club us desitgem una feliç Diada de Sant Jordi!  

El Pol Badia Pou, del Benjamí B, va ser el guanyador del 5è Concurs de Postals de Nadal del CEPU. El president del club, Miquel Font, recentment li va fer entrega del premi, un val de 50 € per comprar material esportiu. Felicitas, Pol! I gràcies a tots els participants.