<%=Club.Nombre %>

Notícies

Aquest diumenge 5 de març de 2023 sortida de Club. Partit del Barça Femení contra el Vila-real, a les 12h a l'estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí.

Amb les postals guanyadores del 7è Concurs de Postals de Nadal del Club, totes i tots les qui formem el CEPU us desitgem un molt Bon Nadal! Felicitem al Noel i a la Laia i a tothom que hi ha participat!    

Benvolgudes famílies, des d’avui i fins al divendres 16 de desembre teniu de termini per presentar la vostra postal de Nadal i participar al concurs anual que organitza el club. Fes arribar la teva postal en un full A5 o A4, la podeu donar als coordinadors i entrenadors/es en paper, o bé enviar-la per correu electrònic a: oficina@cepu.cat. El Club valorarà la creativitat i la originalitat dels dibuixos i hi haurà un primer i un segon premi. S'hi poden presentar tots els nostres jugadors i jugadores, des de Debutants fins a Juvenils. Els coordinadors i directius/directives del club seran el jurat. L'any passat vam tenir una gran participació. Esperem que us hi animeu!   La Junta i Coordinació. #pladurgellce  

Recordem que podeu recollir la loteria a l’oficina del camp de Golmés, tots els dimarts i dimecres, de 18:30 a 20:30h. S’han d’abonar 100 € per talonari en el moment d’entrega i com a regal s’entregarà un buff del club. Us animem a tots i totes a col·laborar amb la venda de loteria, ja que suposa uns ingressos importants per tots plegats. Sorteig del dia 22 de desembre de 2022. Per cada participació de 5 € es juga 4 € al número 81.142.

El pròxim dissabte dia 15 d’octubre a la tarda, al camp municipal del Palau d’Anglesola, festa de presentació de la temporada 2022-2023 amb tots els equips del Club. A les 18:00h hi haurà un berenar amb preus populars, i tot seguit, a les 19:30h un partit de futbol entre el CF Palau i el CF Cervera.


1