<%=Club.Nombre %>

Notícies

Des del Club Esportiu Pla d'Urgell oferim un any més la tecnificació específica per a jugadors i jugadores. Es tracta d'un treball complementari, conduït per l'Eduard March, entrenador UEFA Pro i persona amb molta experiència a la 3a divisió i 1a Catalana. Els entrenaments es duran a terme tots els dilluns de 18:30 a 19:45 al camp de Golmés i el preu és de 15€ mensuals per a jugadors del Club. Podeu fer la inscripció contactant amb el Josep Maria o bé enviant un correu a oficina@cepu.cat Us hi esperem!

Al Club Esportiu Pla d'Urgell t'obrim les portes tot el mes de setembre. Per a nens i nenes de totes les edats i nivells. Vols provar-ho? Ara és el moment! Contacta amb nosaltres al telèfon 629 734 776 o bé a l'adreça de correu electrònic coordinacio@cepu.cat Esperem comptar amb la vostra participació! 

Posem a disposició de tota la família del CEPU les mascaretes personalitzades, que ja es poden adquirir a les oficines del club, a un preu de 5 €. Són màscaretes higièniques reutilitzables, amb el logo del club i en diferents mides, infantil, juvenil i adult.  Us animem a tots, petits i grans, a posar-vos la mascareta del CEPU, per salut i per a lluir el nostre club, tot protegint-nos de la COVID-19. Comprant aquesta mascareta contribuïu al finançament del club, moltes gràcies!

Gràcies a l'acceptació que està tenint el campus d'estiu del CEPU, des del Club hem cregut oportú ampliar les setmanes pel final de les vacances. Seran dues setmanes més: -la 6a, del dia 30 d'agost al 3 de setembre. -la 7a, del dia 6 al 10 de setembre. El preu és de només 30€ per setmana pels nens i nenes del Club i 35€ per setmana per les amigues i amics que tot i no ser del club hi vulguin participar. Inscripcions i pagament via web, com sempre al nostre web: www.cepu.cat > Inscripció > Campus d'estiu 2021 O bé directament a l'enllaç: https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcepu&idf=CBD7C1F4DC1FA6D5 Esperem comptar amb la vostra participació! 

L'horari d'atenció de l'oficina del CEPU per aquest mes de juliol continua sent els dimarts i dimecres de 18:30 a 20:30h.  Ens trobareu a les instal·lacions del camp de futbol municipal de Golmés.

El CEPU organitzem el campus d'estiu multiesportiu, del 28 de juny al 30 de juliol, en tres seus diferents a Bellvís, Golmés i El Palau.  Atenció, a Bellvís queden molt poques places! Futbol, jocs d'aigua i amistat, per aprendre i passar-nos-ho bé. Amb grups reduïts i complint tota la normativa sanitària vigent. Esperem comptar amb la vostra participació!