<%=Club.Nombre %>

Conveni de col·laboració entre Vibliotec i el CE Pla d'Urgell


Vibliotec és una nova eina digital d’aprenentatge impulsada i creada per fer arribar l’experiència professional en l’àmbit esportiu dels seus docents a tota la comunitat. Sumar coneixement i esport, és la raó que ha dut als seus creadors, Xavi Guilà i Lluís Casas, a posar en marxa aquest marketplace de formació esportiva online a la carta.

L’ampli elenc de docents amb els que compta Vibliotec, el conformen un equip de professionals amb una reconeguda trajectòria en diferents disciplines esportives. De fet, tota la plantilla docent de Vibliotec ha estat vinculada a l’esport d’elit i és aquesta experiència la que comparteixen per ajudar al desenvolupament intel·lectual i formatiu de tots els i les #viblioteckers.

Alguns noms que podràs trobar i que et sonaran són els de les esportistes Núria Picas, campiona del món de ultratrail, i Tania Lamarca, medalla d’Or en els Jocs Olímpics d’Atlanta’96, o el del psicòleg i divulgador, Pep Marí.

L’oferta actual de Vibliotec són 28 cursos de formació a preus molt assequibles que et convidem a descobrir a https://vibliotec.org/.

A més, gràcies a l’acord signat entre les dues entitats, els membres del staff del Club Esportiu Pla d'Urgell gaudiran d’un 30% de descompte en tots els cursos i els pares i mares, jugadors i jugadores del Club un 20% amb el codi: CEPU2021 

Si vols millorar el teu coneixement en l’àmbit de l’esport ara és més fàcil!

 


Comparteix a: