<%=Club.Nombre %>

Acord de col·laboració amb Skoda Autodalser Dalmau


El Club Esportiu Pla d'Urgell i Skoda Autodalser Dalmau han firmat un acord de col·laboració que lligarà ambdues entitats per dos temporades amb opció a una tercera i pel qual l'empresa automobilística esdevindrà un dels principals patrocinadors de l'entitat del Pla d'Urgell.

El Club Esportiu Pla d'Urgell compta aquesta temporada amb més de 250 jugadors i jugadores, repartits en 23 equips, 8 dels quals són femenins, i disputa els seus partits com a locals a Bellvís, El Poal, El Palau d'Anglesola i Golmés.

El conveni es va firmar a les instal·lacions d'Skoda a Lleida, per part del gerent d'Skoda, el Sr Sergio Perera i el President del Club Esportiu Pla d'Urgell, el Sr Miquel Font. Font, va lloar la voluntat d'Skoda de col·laborar amb l'esport de base i formatiu, en un context tant complicat com és l'actual. Aquest conveni deixa clars els valors del grup Autodalser, que creu fermament en l'esport com a instrument de millora social i que busca consolidar el seu esperit formatiu amb accions que repercuteixin en el territori i que tinguin continuïtat.

 


Comparteix a: