<%=Club.Nombre %>

Notícies

El tècnic del primer equip Guillem Llaneras seguirà una temporada més al Constància. D’aquesta manera, la junta directiva reafirma la seva confiança amb l’entrenador.   Rafel Palou, president del Constància, ha declarat: “Guillem ha entès a la perfecció la filosofia del club. Amb la seva renovació volem donar continuïtat a un projecte que al final d’aquesta temporada ha donat molt bons resultats. La confiança amb ell és màxima.”   Per la seva banda, Guillem Llaneras ha comentat: “Estic molt content de seguir aquí una temporada més. Serà la meva sèptima temporada consecutiva al club i aquí estic com a casa. La directiva m’ha demostrat tot el seu suport.” 

Aquest estiu, si l’evolució de la pandèmia ho permet, es celebrarà el Campus d’Estiu organitzat pel propi club. L’objectiu d’aquest campus és que els nins i nines s’oblidin un poc de la situació que estem vivint i gaudeixin de l’esport a l’aire lliure. També que millorin les seves habilitats socials i facin noves amistats.   El campus començarà la darrera setmana de juny i durarà tot el mes de juliol. L’horari és de 9:00 a 13:30 i també s’ofereix un servei de matinet de 8:00 a 9:00 a un preu de 3€ al dia o 10€ a la setmana.   El cost setmanal és de 55€ per als jugadors i jugadores del club o 75€ si no juguen al Constància. Aquest preu inclou l’equipació (dues samarretes i un pantalons), berenars saludables, aigua, assegurança, piscina, un torneig intern de futbol 7 i molt més.   Per les inscripcions o per a més informació, es pot enviar un WhatsApp al telèfon del club: 681 61 37 88    

Després de la prohibició de l'entrada de públic als camps de les illes per les restriccions anti COVID presentades pel Govern Balear; molts clubs de tercera divisió hem decidit apostar per l’Streaming, és a dir, transmetre els partits en directe perquè els aficionats puguin veure el partit des de les seves cases.   D’aquesta manera, volem acostar els partits que es juguen al Nou Camp a tots els aficionats constanciers i també als aficionats dels equips rivals que ens visiten. Els partits, es poden veure de forma simultània al nostre canal de Twitch: Twitch Oficial del Constància (per accedir-hi pitjar al botó dret del ratolí i "abrir enlace en una pestaña nueva") O al nostre canal de You Tube: Canal de You Tube Oficial del Constància (per accedir-hi pitjar al botó dret del ratolí i "abrir enlace en una pestaña nueva") Els directes estan supervisats per Marc Vich i compten amb els comentaris de Toni Maura i Toni Joan Llompart. Miguel Ángel Cortés fa les funcions de càmera i Toni Belman segueix fent de DJ i speaker al Nou Camp. El nostre dessitj principal és que els aficionats tornin el més aviat possible a l’estadi quan les autoritats considerin que la situació sanitària està més controlada i és segur tornar als camps de futbol. Tot i que es pugui tornar, el nostre objectiu és seguir amb les emissions perquè la gent que no es pugui desplaçar al Nou Camp pugui veure els partit en directe. D’aquesta manera també els amics i familiars dels jugadors que es trobin fora de l’illa podran veure els partits. El president del club, Rafel Palou, també s’ha mostrat satisfet amb l’acollida dels directes: “Estam molt contents amb l’acollida i els comentaris positius que hem rebut als Streamings. Des del club procurem apostar per les noves tecnologies i les noves maneres de comunicar. Estem molt contents amb l'acolliment de la retransmissió. Segur que seguirem amb la iniciativa i treballarem per a millorar i corregir alguns errors.”

Estimades famílies, entrenadors i jugadors/ores: Esperam que estigueu tots i totes bé. Volem informar-vos, que a partir de les notícies mèdiques de les darreres hores sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a la nostra Illa, i a partir de les darreres actualitzacions legals publicades pel Govern Balear mos veim amb la responsabilitat d’aplaçar l’inici dels entrenaments del nostro futbol base, equip filial i equip femení fins que les condicions sanitàries siguin més favorables. Des de la directiva dir-vos que no hem aturat de fer feina, i durant les darreres setmanes, directiva, direcció esportiva, coordinadors i personal de manteniment, especialment, no hem de deixat de fer feina per poder començar els entrenaments. També des de fa unes setmanes estam en contacte permanent amb una empresa especialista en risc laboral que mos ha assessorat i mos guia dia a dia en la confecció i aplicació del protocol del Club en prevenció i contenció de contagis per la Covid-19. L’objectiu primordial del Club, és que tots els que formam aquesta comunitat esportiva-educativa poguem gaudir d’una bona salut, fomentar l’esport en general i que els nostres jugadors i jugadores puguin rebre una formació integral primer com a persones i ciutadans i després com a futbolistes. Però la primera passa de totes és vetllar per la salut, per això la nostra decisió i acció de responsabilitat d’aplaçar els entrenaments davant aquest situació. Dir-vos que continuarem fent feina actualitzant el nostres protocols i adaptantnos de la millor manera possible als escenaris que s’aniran succeïnt setmana a setmana. I seguirem preparant-nos tant per a l’inici dels entrenaments com de la competició si la dismunició de contagis a la nostra Illa així ho permet. Pel que fa als ingresos de quotes, consideram que les famílies després d’haver ingressat la primera quota 2020-2021, no han de fer més ingressos de la quota anual acordada mentres duri aquesta situació. Vos anirem informant periòdicament de les decions preses i de les passes a seguir a nivell de Club . Moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i col·laboració. Per qualsevol dubte, consulta o aclariment podeu enviar un email a info@ceconstancia.com Aprofitam per enviar-vos una afectuosa salutació a tots i totes i a seguir cuidant-nos i cuidant dels altres. Junta Directiva del CE Constància

Una temporada més, el gimnàs Illes Centres de Wellness i el Club Esportiu Constància han signat un acord de patrocini. El gimnàs ajuda en la preparació física de les jugadores de l’equip femení i de l’equip de Tercera Divisió amb les seves amplies instal·lacions i el seu personal qualificat.   El gimnàs no tan sols vol ajudar als jugadors i jugadores dels primers equips, també ho vol fer amb tota la resta de jugadors, familiars i socis del CE Constància. Per això, han tret una promoció especial per a tots els que tinguin una relació amb el club, 5 mesos de gimnàs VIP a 240€, és a dir, el mes surt a 48€. La tarifa inclou accés als 6 centres Illes, classes dirigides, spa, piscina, i molt més.   El Club Esportiu Constància vol agrair una temporada més el suport per part del gimnàs, ajudant així a promoure un estil de vida saludable i la importància de practicar alguna activitat física. Dos conceptes que el Constància treballa per inculcar als jugadors i jugadores del club.

El Club Esportiu Constància vol agrair una temporada més la fidelitat dels patrocinadors. Sense ells, ens seria molt difícil seguir avançant com a club. És per això que volem rendir-los aquest petit reconeixement, per la seva fidelitat i recolzament temporada rere temporada. Per a nosaltres és un honor portar el nom i els colors del CE Constància acompanyats dels patrocinadors de les equipacions pels diferents pobles de l'illa i per Menorca, Eivissa i Formentera. Aquesta temporada, a més, serà molt especial per nosaltres, ja que hem tengut la sort de poder incorporar un equip femení al nostre club. Una cosa per la qual duim anys fent feina. Per acabar, gràcies a les famílies, jugadors, voluntaris, patrocinadors, etc. Entre tots, FEM Constància En especial, gràcies als patrocinadors de les equipacions: FibWi, Quely, Ópticas Florida, Euronics, Caixa Colonya, Illes, Maties Amer i Ajuntament d'Inca.

Fa uns dies es va presentar la campanya de socis del CE Constància sota el lema #FEMConstància. Un lema que fa relació a que aquesta temporada el club inquer tindrà un equip femení. Enguany, com a novetat, hi haurà un preu únic de 50€. Un dels preus d’abonats més econòmics de la Tercera Divisió balear. L’objectiu és augmentar la massa social del club i omplir el Nou Camp els dies de partit. L’aportació dels socis és fonamental pel bon funcionament del club. Tot aquell que es vulgui fer soci es pot acostar a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00.

Por tercer año consecutivo Joan Reinoso y el Club concedemos esta beca deportiva anual que lleva su nombre y reconoce a un jugador o familiar de un jugador que haya tenido que pasar -o esté pasando- por un proceso vital de superación personal o haya necesitado un esfuerzo extra en su empeño para practicar el fútbol u otros deportes. Creemos que Joan Reinoso es el claro ejemplo de que por difícil que sea la necesidad de superación y por imposible que parezca llegar a conseguirlo, es posible hacerlo. Así, igual que en años anteriores, Joan Reinoso y el Club han elegido el destinatario de esta Beca, que supone un año entero de cuota gratuita a un jugador, basándose en sus propias experiencias y en las de la familia o el jugador que la reciba. Este año la “Beca Joan Reinoso Figuerola a l’erforç i la superació” se concede a la jugadora del CE Constància de categoría infantil Andrea Alonso Falcó. La breve pero ejemplar historia de superación de nuestra jugadora infantil Andrea Alonso Falcó comenzó a principios de esta temporada cuando decidió dejar su afición a la gimnasia rítmica, deporte que había practicado de manera continuada desde los seis años. La ilusión de Andrea fue siempre jugar a fútbol, pero estuvo muchos años federada en gimnasia rítmica, llegando a participar en los campeonatos de España en Alicante y Valladolid. Todo un año entrenando con un equipo infantil formado en su totalidad por jugadores varones y sin ficha federativa que le haya permitido disputar ni un solo partido oficial de liga, pero Andrea no ha faltado a ni un solo entreno y ha acompañado a su equipo en la mayoría de partidos que han disputado. Pudo jugar un par de partidos no oficiales durante un torneo en Pascua e incluso casi marcar un gol y hacer una asistencia. Su entrenador durante esta temporada, Jordi Cabrera, destaca que Andrea es “una chica con muchas ganas de aprender y siempre dispuesta a ayudar. Se ha esforzado mucho y hemos intentado que entrene y aprenda sin forzar y sin presión. Hemos ido poco a poco intentando siempre que no se desanime.” Por su parte, Andrea piensa que lo que más le ha ayudado ha sido “la actitud de algunos compañeros, que realmente han estado muy pendientes de mi y me han ayudado mucho”. También cree que su físico “debería aumentar un poco, pero con la gran elasticidad que me ha dado la gimnasia rítmica todos estos años también me defiendo”. Sigue pensando que lo más difícil es “controlar el balón, aunque ya le voy cogiendo el truco después de una temporada de entrenos”. Por todo ello Joan Reinoso y el CE Constancia han querido destacar la labor y el esfuerzo de Andrea Alonso Falcó que después de una temporada entera entrenando sin jugar partidos oficiales se ha preparado a conciencia, con ilusión y con el objetivo de poder ser una más en su equipo y así alcanzar su sueño de ser una jugadora de fútbol. La beca la disfrutará ella misma y así durante la próxima temporada no abonará la cuota anual como jugadora del fútbol base del Club. Desde hoy mismo Joan Reinoso ya está pensando en qué jugador, familia u organización será la beneficiada con su Beca la próxima temporada sin dejar de ganar títulos y acudir a pruebas y competiciones nacionales de ciclismo adaptado. !Por eso sigue siendo nuestro gran referente!   Joan Reinoso Figuerola (Inca, 1991) después de superar una gran adversidad cuando durante una competición de buceo en alta mar fue alcanzado y atravesado por un rayo debido a una súbita tormenta, tuvo que luchar primero por caminar y hacer las tareas habituales de un chaval de su edad para después volverse a convertir en un deportista de élite como ya lo era antes del accidente. Le gusta explicar en los colegios y a todos lo que está siendo su recuperación y su adaptación al deporte de élite. Incluso ha encontrado un hueco y se ha acordado de su Club de toda la vida involucrándose lo que el tiempo le permite con algunos cuerpos técnicos y siendo un importante puntal en motivación y apoyo a todos los jóvenes jugadores del Club. Recordemos que Joan Reinoso lleva en el CE Constancia de Inca desde muy pequeño y ascendió como jugador al Juvenil a división de honor. En estos momentos está entrenando para participar en la Copa de Europa de ciclismo adaptado en Bilbao y también en agosto la Copa Mundial que se disputará en Canadá.  

Continuando así con el proyecto del Club y siguiendo una temporada más con la filosofía de cantera, juventud, talentos de la casa y algún refuerzo, el director deportivo y entrenador del primer equipo, Guillem Llaneras, ha renovado al grueso de su plantilla de esta temporada, premiando así el esfuerzo, dedicación y compromiso con el Club y su proyecto de futuro. Los jugadores renovados han sido: Macià Bennassar Miquel Buades Xavier Bauçà Miquel Borràs Sergi Campoy Dani Dominguez Marcos Arriaza Borja Guirrionero Carles Cortés Juan M. Bravo “El Club valora muy positivamente el trabajo de estos jugadores. Esta temporada hemos dado un paso más en nuestro proyecto de hacer un equipo de tercera con jugadores de la casa y con incorporaciones que entiendan nuestra filosofía de Club. El trabajo de la plantilla y de los juveniles que nos han acompañado ha sido increíble y es por eso que debemos seguir en esta línea”, ha declarado Guillem Llaneras, dejando así entrever que los juveniles que este año han sido parte del equipo de tercera también le acompañarán la próxima temporada.

Como cada año durante las vacaciones de Semana Santa tiene lugar en la ciudad deportiva del Futbol Base del CE Constancia de Inca el torneo para benjamines y alevines; este año el “V Torneig Ciutat Inca”. Gracias al Ajuntament d’Inca y a los sponsors, el Club Esportiu Constancia puede invitar a 32 equipos, que los forman casi 400 jugadores y jugadoras, a estos tres días de intenso fútbol, música, sorteos y compañerismo. Este año han sido muchos los Clubes invitados y el CE Constancia se siente muy orgulloso y agradecido a todos ellos por poder transmitir la idea siempre tan difícil de juntar el fútbol formativo y competitivo que hace que los niños y niñas disfruten y hagan deporte a la vez. Cabe destacar entre ellos por su valentía al Club “Joves d’Inca” de fútbol sala que se han atrevido a competir con tres equipos en el terreno de juego de césped al que no están acostumbrados. Los sponsors del Club son fundamentales para este torneo; gracias a Quely los jugadores y técnicos han disfrutado de las famosas galletas “Quelitas”, LIDL ha ofrecido fruta fresca y agua, Burguer King de Inca y Aqualand del Arenal han hecho posible que los voluntarios atendieran a todos los equipos participantes; y otros muchos sponsors que han aportado sus obsequios e incluso horas de trabajo para que el evento fuera un éxito. No nos podemos olvidar de los sufridos entrenadores, delegados y formadores de todos los clubes, la pasión y responsabilidad con la que dirigen a sus equipos es de agradecer y el tiempo que dedican durante sus vacaciones a este tipo de jornadas también. Los voluntarios del CE Constancia, formados por jugadores de su fútbol base, también han hecho posible que la competición y organización haya sido fluida. Y no puede haber torneo sin premios, y el “Torneig Ciutat d’Inca”, además de premiar a los ganadores y segundos clasificados como en todos los torneos, entrega unos típicos “Siurells” mallorquines, realizados por la artesana local Francisca Truyol, como reconocimiento a todos los que hacen posible el evento. Los árbitros, como no podía ser de otra manera, por saber llevar los partidos sin que la competitividad pasara por encima a la formación que es el fin principal del torneo. El responsable de instalaciones del Sallista, Pedro Pons, por su incansable labor y dedicación durante estos días de vacaciones. Los voluntarios y speakers del torneo también recibieron un siurell como recuerdo. Y por último los jugadores y jugadoras, los ganadores y los finalistas; todos ellos en definitiva por su gran labor y esfuerzo. Terminan así tres días de fútbol y diversión, de competición y formación; en definitiva de deporte base. El año que viene: más!