<%=Club.Nombre %>

El Constància aposta pels Streamings


Després de la prohibició de l'entrada de públic als camps de les illes per les restriccions anti COVID presentades pel Govern Balear; molts clubs de tercera divisió hem decidit apostar per l’Streaming, és a dir, transmetre els partits en directe perquè els aficionats puguin veure el partit des de les seves cases.

 

D’aquesta manera, volem acostar els partits que es juguen al Nou Camp a tots els aficionats constanciers i també als aficionats dels equips rivals que ens visiten.

Els partits, es poden veure de forma simultània al nostre canal de Twitch:

Twitch Oficial del Constància (per accedir-hi pitjar al botó dret del ratolí i "abrir enlace en una pestaña nueva")

O al nostre canal de You Tube:

Canal de You Tube Oficial del Constància (per accedir-hi pitjar al botó dret del ratolí i "abrir enlace en una pestaña nueva")

Els directes estan supervisats per Marc Vich i compten amb els comentaris de Toni Maura i Toni Joan Llompart. Miguel Ángel Cortés fa les funcions de càmera i Toni Belman segueix fent de DJ i speaker al Nou Camp.

El nostre dessitj principal és que els aficionats tornin el més aviat possible a l’estadi quan les autoritats considerin que la situació sanitària està més controlada i és segur tornar als camps de futbol.

Tot i que es pugui tornar, el nostre objectiu és seguir amb les emissions perquè la gent que no es pugui desplaçar al Nou Camp pugui veure els partit en directe. D’aquesta manera també els amics i familiars dels jugadors que es trobin fora de l’illa podran veure els partits.

El president del club, Rafel Palou, també s’ha mostrat satisfet amb l’acollida dels directes:
“Estam molt contents amb l’acollida i els comentaris positius que hem rebut als Streamings. Des del club procurem apostar per les noves tecnologies i les noves maneres de comunicar. Estem molt contents amb l'acolliment de la retransmissió. Segur que seguirem amb la iniciativa i treballarem per a millorar i corregir alguns errors.”


Comparteix a: