<%=Club.Nombre %>

Un total de 160 ex jugadors del CE Constància es reuneixen per commemorar el centenari del club


Ex jugadors, ex entrenadors, ex presidents, membres de la directiva actual i de la comissió del centenari del club, entre d'altres s'han reunit al Restaurant Canyamel d'Inca per celebrar el centenari del CE Constància. Aquesta trobada ha estat organitzada per Miquel Sole, ex jugador i membre de la comissió del centenari.

En total s'han reunit 160 ex jugadors de les darreres 50 temporades del club que han pogut compartir anècdotes i històries de la seva etapa de jugadors. Molts d'ells no es veien d'ençà que jugaven junts.

A l'acte, hi ha estat present el batle d'Inca i membre de la comissió del centenari, Virgili Moreno, que ha volgut dedicar unes paraules als presents "Inca i el Constància és un binomi que no es pot rompre i que sempre va lligat. Quan surts fora de Mallorca, molta gent coneix el Constància d'Inca. El club segueix molt viu i ajuda moltíssim també a què la ciutat d'Inca continuï amb la seva prosperitat".

Per part de la Federació Balear de Futbol, hi ha estat present Manolo López Lacal, ja que el president de la balear, Miquel Bestard, es troba a Sevilla per viure la final de la Copa del Rei. López ha reconegut la importància històrica del Club Esportiu Constància dins el futbol balear i ha aprofitat per felicitar al club per la celebració del seu centenari aquest any 2022.

El president del club, Rafel Palou, també ha volgut dirigir-se al presents. Durant el discurs, Palou ha reconegut als propietaris del Nou Camp d'Inca, presents al dinar, que hagin fet possible que aquestes instil·lacions les pugui utilitzar el club. "En els darrers anys heu fet molta feina perque aquest camp vagi camí de ser municipal, moltes gràcies per la vostra tasca" ha declarat el president.

Durant el seu discurs, Rafel Palou ha reconegut la feina d'Andreu Quetglas, periodista, historiador del club i membre de la comissió del centenari. Se li ha fet entrega d'una petita placa en reconeixement a tot l'esforç per documentar i contar els 100 anys d'història del club. Quetglas compta amb un dels arxius fotogràfics més importants del Constància. Per el dinar, Andreu Quetglas ha preparat una petita exposició fotogràfica de la seva col·lecció.

El president del CE Constància també ha agraït la gran tasca que ha fet Miquel Sole en els darrers mesos per organitzar i reunir a tots els ex jugadors presents al dinar. Segons ha comentat Palou, Miquel Sole ja feia uns quatre anys que pensava en organitzar aquesta trobada. Rafel Palou també ha fet entrega d'una petita placa en reconeixement al seu esforç.

Finalment, l'organitzador de la trobada, Miquel Sole, ha agraït a tots els que van acceptar la convidada i que avui han estat presents al Restaurant Canyamel. Sole ha assegurat que per novembre s'organitzarà una trobada més multitudinària on hi podran anar tots els que avui no hi han pogut ser-hi.


Comparteix a:

  • X (Twitter)