<%=Club.Nombre %>

La comissió del centenari del CE Constància presenta els actes per les pròximes setmanes


La comissió del centenari del CE Constància s'ha reunit per acabar de perfilar els pròxims actes que es faran les pròximes setmanes amb motiu de la celebració del Dijous Bo.

El dimecres 9 de novembre a les 18.30 hores es farà la presentació del Trofeu Dijous Bo a Sa Capella d'Inca, situada al carrer de l'àngel núm. 2. Posteriorment, a les 19.00 hores el periodista i escriptor, Andreu Quetglas, oferirà una xerrada sobre la història del club.

El dissabte 12 de novembre a les 10.00 hores Andreu Quetglas oferirà una visita guiada al Nou Camp d'Inca titulada <<un estadi per a la història>> on els assistents podran visitar la recentment rehabilitada sala de trofeus del camp i una xerrada posterior de Quetglas.

El diumenge 13 de novembre a les 11.30 hores, al Camp Sallista (Inca), es disputarà la desena jornada del Grup 3 de Divisió d'Honor. El CE Constància juvenil dirigit per Sergi Sanz rebrà al FC Barcelona. L'equip inquer aquesta temporada torna a gaudir de la màxima categoria del futbol juvenil.

A la setmana del Dijous Bo, el dilluns 14 de novembre a les 20.00 hores s'inaugurarà la XLIII Exposició Filatèlica dedicada al centenari del club. També es farà una exposició de la col·lecció monogràfica <<Cent Anys en Blanc i Negre>> a càrrec d'Andreu Quetglas. A més, un concurs infantil de dibuix amb la temàtica del centenari del CE Constància. Tot això serà al Centre Parroquial de Santa Maria la Major. El Dimecres i el Dijous Bo (16 i 17 de novembre) de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 totes les persones que ho desitgin podran visitar la citada XLIII Exposició Filatèlica dedicada al centenari del club al Centre Parroquial Santa Maria la Major.

El Dijous Bo (17 de novembre), a partir de les 16.00 hores, es disputarà al Nou Camp d'Inca el Trofeu Dijous Bo que enfrontarà al CE Constància contra la Selecció Balear Absoluta FFIB. Abans del partit la Patrulla Paracaidista del Ejército del Aire (PAPEA) oferirà un espectacle i aterrarà sobre la gespa amb la pilota del partit i la bandera del centenari.

Finalment, ja al mes de desembre, ja s'ha confirmat la data del dinar d'exjugadors, jugadors, socis i simpatitzants del Constància per celebrar el centenari del club. Serà dissabte dia 3 de desembre, tots aquells que desitgin acudir en aquest dinar tenen fins dia 25 de novembre per confirmar assistència a Miquel Sole (678 53 03 97).

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)