<%=Club.Nombre %>

Presentació del "V Torneig Ciutat d'Inca" de Futbol Base


Com cada any no podem faltar a la nostra tradicional cita amb l'esport durant les vacances de Setmana Santa.

Supermercats LIDL ha volgut ser l'amfitrió d'aquesta presentació en el seu establiment d'Inca i rebre al batle, Virgili Moreno i al nostre president, Rafel Palou.
Jorge Cruz Beltrán, de LIDL Balears, també ha rebut els jugadors, entrenadors i directius per a la presentació d'aquest "V Torneig Ciutat d'Inca de Futbol Base".

Volem que aquesta cita es converteixi en una veritable festa del futbol a Inca, per això intentem que tots els espònsors posin el seu granet de sorra en l'organització ja que la inscripció és totalment gratuïta i ni els nens ni els Clubs participants han d'abonar cap quota.

D'aquesta manera LIDL, en el seu afany per transmetre els beneficis d'una alimentació saludable i per estar al costat de l'esport base, ha volgut proporcionar fruita fresca i aigua per a tots els integrants durant els tres dies del torneig.

El torneig tindrà lloc el dijous, divendres i dissabte Sant de 10:00 a 14:30 possibilitant així que a l'hora de menjar totes les famílies participants puguin fer-ho a casa seva, sens dubte un altre atractiu més d'aquest torneig tenint en compte les dates de celebracions familiars en què té lloc.

Us esperem a tots a Inca!


Comparteix a: