<%=Club.Nombre %>

COMUNICAT DEL CE CONSTÀNCIA PER A LES FAMÍLIES, ENTRENADORS/TÈNICS I JUGADORS/ORES DEL CLUB


Estimades famílies, entrenadors i jugadors/ores:

Esperam que estigueu tots i totes bé.

Volem informar-vos, que a partir de les notícies mèdiques de les darreres hores sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a la nostra Illa, i a partir de les darreres actualitzacions legals publicades pel Govern Balear mos veim amb la responsabilitat d’aplaçar l’inici dels entrenaments del nostro futbol base, equip filial i equip femení fins que les condicions sanitàries siguin més favorables.

Des de la directiva dir-vos que no hem aturat de fer feina, i durant les darreres setmanes, directiva, direcció esportiva, coordinadors i personal de manteniment, especialment, no hem de deixat de fer feina per poder començar els entrenaments. També des de fa unes setmanes estam en contacte permanent amb una empresa especialista en risc laboral que mos ha assessorat i mos guia dia a dia en la confecció i aplicació del protocol del Club en prevenció i contenció de contagis per la Covid-19.

L’objectiu primordial del Club, és que tots els que formam aquesta comunitat esportiva-educativa poguem gaudir d’una bona salut, fomentar l’esport en general i que els nostres jugadors i jugadores puguin rebre una formació integral primer com a persones i ciutadans i després com a futbolistes. Però la primera passa de totes és vetllar per la salut, per això la nostra decisió i acció de responsabilitat d’aplaçar els entrenaments davant aquest situació.

Dir-vos que continuarem fent feina actualitzant el nostres protocols i adaptantnos de la millor manera possible als escenaris que s’aniran succeïnt setmana a setmana. I seguirem preparant-nos tant per a l’inici dels entrenaments com de la competició si la dismunició de contagis a la nostra Illa així ho permet.

Pel que fa als ingresos de quotes, consideram que les famílies després d’haver ingressat la primera quota 2020-2021, no han de fer més ingressos de la quota anual acordada mentres duri aquesta situació.

Vos anirem informant periòdicament de les decions preses i de les passes a seguir a nivell de Club .

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i col·laboració.

Per qualsevol dubte, consulta o aclariment podeu enviar un email a info@ceconstancia.com

Aprofitam per enviar-vos una afectuosa salutació a tots i totes i a seguir cuidant-nos i cuidant dels altres.

Junta Directiva del CE Constància


Comparteix a: