<%=Club.Nombre %>

Noticias

Novament la Joieria Revert ens porta els equips ideals de la passada jornada, on fusionem els jugadors/es de futbol-8 i Futbol-11: PORTERIA Aritz Belda  (Benjamí B) CENTRALS Isaak H. Bellatrach  (Infantil A) Kike Guerola  (Infantil  B) DEFENSA Manel Juan  (Infantil B)   Olaya Revert  (Aleví Femení) Pablo Vayá  (Cadet B) MIG DEL CAMP Nico Cañete   (Cadet B) Daniela Llácer  (Aleví Femení) Iker Pascual  (Infantil A) Salva Revert  (Aleví C) DAVANTERA Hugo Garcia  (Benjamí C)

Objectius aconseguits este cap de setmana als dos equips que ficaven punt i final a la lliga i on tenien en joc propòsits fonamentals per a la nostra Escola: tindre en Preferent als equips de base. Però hem de concretar que l’Infantil A haurà d’esperar la resolució del Comitè d’Apel·lació per poder ascendir després d’una temporada espectacular dels de Jorge Cambra amb un total de 82 punts (27V-1E-2D) gràcies als 123 gols a favor i sols 13 en contra. Si va poder certificar (fins i tot abans de jugar el seu partit) la continuïtat una temporada més en la Preferent el Cadet A de Josele (8V-5E-17D), després d’un gran sprint final de lliga, amb 11 punts a les últimes sis jornades, amb tres triomfs inclosos. També han dit adéu a la lliga el Cadet B d’Arcos (9V-4E-15D) i l’Infantil B d’Estruch (11V-6E-13D), estos últims amb jugadors que s’estrenaven al futbol-11. Per la seua part el Benjamí B acabarà la lliga esta setmana disputant un partit pendent, on els de Donat han competit al més alt nivell provincial pels benjamins de primer any.

Ja tenim ací un nou cap de setmana en que, a l’igual que fa set dies anunciàvem la fi per alguns equips, un total de 5 equips diran adéu a la lliga 2022/2023: Cadet A i B, Infantil A i B i l’equip Benjamí B, amb molt en joc per alguns d’estos equips, així com per l’Aleví Femení, ja que les nostres xiques poden fer-se amb el liderat del grup, sempre i quan derroten a La Puríssima l’actual primer classificat en el que és la penúltima jornada del grup. I és que l’Infantil A de Jorge Cambra somnia en l’ascens a la Preferent que tenia a les seues mans fa uns dies, però que als despatxos ha recuperat el Benirredrà, qui avança als nostres per tant sols un punt. Un únic punt pot servir-li al Cadet A de Josele per mantenir la Preferent, fins i tot pot eixir diumenge al camp de La Puríssima sense l’obligació de puntuar. El que està clar és que depenen de si mateixos per complir l’objectiu de la temporada. Cap de setmana d’amistosos i tornejos, com el que ha de jugar dissabte a Rotova el Benjamí A, i on el Prebenjamí A descansa.

Després que el darrer cap de setmana haja finalitzat la temporada oficial 2022/2023, repassem les dades que ens han deixat els nostres dos equips amateurs, espill de l’Escola en que tots els joves jugadors volen jugar el dia de demà. De fet molts han estat els jugadors que, sent encara d’edat juvenil i fins i tot cadet, en esta recentment acabada lliga, han tingut la seua oportunitat de jugar, tant a les ordres de Cristian Ferràndiz i Angel Guarner amb els xics, com de la mà de Pepe Pla a les fèmines. Minuts, partits jugats (també com a titulars i de forma íntegra) i gols recopilats en esta temporada en que l’equip masculí ha militat a la Regional Preferent (amb Cambreta com a pitxitxi de la categoria), a l’igual que amb les xiques que un curs més (i amb massa jugadores lesionades) han competit a la 1a Regional.

En esta setmana la Joieria Revert ens porta els equips ideals de la passada jornada amb un toc especial per a dos jugadors que, després de molts mesos lesionats han tornat a l’equip Juvenil A. Estos són els jugadors/es que integren els equips ideals de la jornada: En el futbol-11 : PORTERIA Alex Luque (Juvenil A) DEFENSA Jordi Ferre  (Cadet B) Robert Zhorov  (Juvenil A) Irene Cambra  (Juvenil Femení) MIG DEL CAMP Alex Torró  (Juvenil B) N. Damian Sarria (Infantil C)   Justin Solano (Infantil D) Carla Nadal  (Amateur Femení) Júlia Gimenez  (Amateur Femení) DAVANTERA Mario Azorin  (Cadet C) Quique Soler  (Infantil A) Iker Revert   (Infantil  B) I en futbol-8: PORTERIA Igor  (Aleví D) DEFENSA Hugo López   (Prebenjamí A) David Gasso  (Aleví A) Daniel Calatayud  (Prebenjamí B) MIG DEL CAMP Mireya Soler  (Aleví Femení) Leo Albalat  (Benjamí D) OFENSIUS Hugo Fita  (Benjamí B) Marc Bellod  (Aleví C)

Diumenge va ficar punt i final la XXII Copa Federació, amb la participació del nostre Aleví A, que enguany va demostrar tindre potencial per poder aspirar a ser un dels millors de la Comunitat Valenciana. No debades els de Capone es colaren a la fase final, on es trobaven els vuit millors equips de tota la competició, on van participar al voltant de 500 equips. En esta ronda, a la que van accedir després d'una gran ronda semifinal, els nostres alevins de segon any es van quedar a un gol de classificar-se per les semifinals, on accedirien els equips d’Alboraia i de la Fundació del València CF, sent superats estos dos pel que seria campió a la final: Patacona. L’enhorabona per a este grup de jugadors que demostra que la nostra Escola té el futur assegurat amb el gran treball que està fent-se a la base.