<%=Club.Nombre %>

Noticias

Ja tenim una setmana més els equips ideals de la jornada, i que vos presentem gràcies a la Joyeria REVERT . Esta setmana estan formats pels següents jugadors: FUTBOL - 11 Deportivo Ontinyent Alberto Cambreta Franco Signorelli Juvenil Mario Vilaplana Vlad Galan Boby  Borisov Cadet Masculí Nico Cañete Alex Silvestre Hugo Silvestre Cadet Femení Ari Sanz Irene Cambra Martina Martí FUTBOL – 8: PORTERIA Joan Morant   (Aleví  E) DEFENSA Rafa Fornés  (Prebenjamí  A) Hugo Durà  (Benjamí A) Jose V. Sisternes  (Prebenjamí B)  MIG DEL CAMP Mateo Calabuig  (Benjamí C) Adrià Cambra  (Aleví B) DAVANTERA Javi Arocas  (Aleví  A) Jordi Gonzalez  (Aleví  D)   

Un any més la nostra Escola torna a obrir les portes a tots els que vullguen iniciar-se o créixer no sols en el món del futbol, sinó amb valors com el companyerisme i el respecte en la pràctica esportiva. Van a ser dues setmanes on les instal·lacions dels Camps de La Puríssima a Oninyent estaran obertes a tots els xiquets i xiquetes que vullguen conèixer com és la nostra Escola i perquè no, formar part d’ella junt a la resta de membres que ja estan competint amb nosaltres. Sols has de vorer quin és el teu grup (any de naixement) i t'esperem!  Per a qualsevol informació adicional podeu cridar al: 633 882 133.

Bon cap de setmana el que ens han deixat la majoria dels nostres equips, on tenim el trofeu de Campió que es van portar a Ontinyent els integrants de l’Aleví E de Luis Donat, guanyant els seus quatre partits al Torneig Sant Onofre de l’Alcúdia de Crespins. Els tres equips que encara continuen en lliga van obtenir tots els tres punts en joc, deixant-se el primer equip de l’Escola l’ascens per a este proper dissabte en partit que es jugarà a La Puríssima a les 18h. També bons resultats a la Copa Or/Plata en futbol-8, mentre que el Cadet B disputava un amistós davant un rival que ha disputat una lliga superior i on els nostres ja han començat a preparar el proper curs.

Amb la participació de tant dols tres dels nostres equips en competició lliguera (1r equip, Juvenil i Aleví), encetem esta mateixa vesprada un nou cap de setmana que ja va oferir-nos un torneig (Aleví E) junt al que ens resta de la Copa Or/Plata, sumats al partit amistós que jugarà demà a La Puríssima el Cadet B. El plat fort el viurem en Alcoi, on el 1r equip es juga fer-se amb el liderat a falta de l’últim partit de lliga, on es podria abastar l’ascens a la Preferent. També visitarà la ciutat peladillera l’Aleví A, mentre que el Juvenil disputarà el seu últim partit com a local abans de tancar la 21/22 el següent cap de setmana. Qui si s’acomiada de la temporada és el Cadet Femení (va perdre dimecres 0-1 front Gandia), mentre que la jornada intersetmanal la tancava l’Aleví B guanyant 1-7 en Cullera. Per la seua banda l’aleví E, una vegada acabada la lliga el passat cap de setmana, es desplaça a l’Alcúdia de Crespins per jugar el torneig Sant Onofre. Sort per tots els nostres!

La Joyeria REVERT torna a portar-nos els equips ideals del futbol-8 i del futbol-11, i que esta setmana estan formats pels següents jugadors: FUTBOL - 11 Porteria Tono  Picot   ( Juvenil)    Defensa Mireia Egea  (Amateur Femení)    Andreu Tormo  (Cadet  B) Pablo Morillo (Infantil D) Mig del camp Pau Espí  (Cadet A) Bernat  Ferrero  (Deportivo ) Albert Barrés  (Infantil C) Davantera Marc  Cremades  (Infantil B) Jordi  Albero  (Cadet C) Alberto  Cambra  (Deportivo ) Pedro Sempere  ( Juvenil)    FUTBOL – 8: PORTERIA Adam Zirari   (Benjamí C) DEFENSA David Gandia   (Aleví  D) Martin Cerda    (Benjamí C) Quim  Molla   (Aleví  C) MIG DEL CAMP Martin Gutiérrez  (Prebenjamí B)  Miguel Penadés  (Benjamí B) DAVANTERA Pablo  Vidal  (Benjamí A) Dani  Sanchez   (Prebenjamí  A)

Demà és altre dia important per a la nostra Escola, ja que tres dels nostres joves  jugadors van a entrenar-se a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, dins del conveni que tenim amb l’entitat castellonenca. Es tracta de tres jugadors que esta 21/22 han fet una temporada d’allò més espectacular amb el Prebenjamí A de Nacho Martínez i Sergio Tamarit, proclamant-se campions de lliga i del TCI, i quedant-se a les portes de la ronda final a la Copa. Ni que dir que els desitgem que gaudeixen d’esta experiència als tres xicons: el porter Artiz Belda, el defensa Sergio Tamarit i el migcampista Álvaro Calabuig, tots ells nascuts al 2014.