<%=Club.Nombre %>

Noticias

Hem superat la xifra de 300 xiquets inscrits a la nostra Escola per la present temporada, el que ens orgulleix de manera considerable, demostrant que estan fent-se les coses millor que mai. A aquesta quantitat d’amants del futbol, no hem de comptabilitzar els que formen part dels dos equips amateurs, el que li dóna més importància a esta xifra de més de 300 jugadors. Una quantitat que supera àmpliament als que la 2020/2021 van formar part dels nostres equips, on cal recordar que eren un total de 21 equips els que va inscriure el Club Deportivo Sport Base Ontinyent a la FFCV. En la present temporada, després de la formació de l’Aleví E, en som un total de 22 equips els que formen l’entitat esportiva més nombrosa de la nostra Ciutat. Una fita molt important si tenim que molts dels components de la nostra Escola no són d’Ontinyent, el que significa que s’han decantat per nosaltres, ficant-nos per davant d’altres escoles dels voltants.  Gràcies per confiar amb nosaltres!

Després de les jornades de tecnificació que es van realitzar al tram final de la passada temporada de la mà d’Henri Estornell, esta 2021/2022 ha començat amb la mateixa ambició esportiva, i l’experimentat entrenador de porters continua amb el treball amb els encarregats en última instància de defensar la porteria. Enguany per circumstàncies personals Sergio Tolsà no continua amb la seua tasca i tota esta recau en la figura d’un dels millors entrenadors de porters que ha donat la nostra Comunitat Valenciana (no debades el nou i jove porter del Ibiza, Jorge Chanzà, ha passat per les mans d’Henri). Estornell reconeix que “fins a esta passada setmana fèiem la tecnificació tots els porters de l’Escola junts, però parlant-ho amb Pascual hem decidit separar-ho per grups ara que ja ha començat el curs escolar. Així que entre dijous i divendres tots els porters de l’Escola tindran eixos entrenaments específics per millorar la seua feina”.

Joventut i veterania van a continuar juntes al nostre Amateur Femení, després que Noa, Júlia i Sara hagen formalitzat la seua renovació amb l’equip que prepara Pepe Pla, sumant-se així a les que ja vam anunciar fa unes setmanes. Noa Garcia Tàrrega (01/06/2004) és una jugadora netament ofensiva, molt regular com ho demostra el fet que el curs passat sols es va perdre l’últim encontre de la temporada. Jove i ràpida serà de segur una de les amenaces en atac d’este Amateur Femení que divendres jugarà el tercer partit de pretemporada. Júlia Gimenez Cuesta (20/07/2004) és en canvi una de les més joves, no debades encara té edat juvenil. Amb millor tracte amb el baló Júlia, qui ja va estar seleccionada fa uns mesos a nivell provincial, es desenvolupa entre el mig del camp i l’eix de la defensa, i va ser la tercera jugadora que més minuts va tindre la 20/21. Per últim Sara Soriano Galiana (19/02/1996) és, amb la seua edat, una de les jugadores més veteranes que conformen l’equip esta temporada 21/22. Jugadora de tall defensiu esperem puga refer-se de la complicada campanya que va tindre el darrer any.

Que la preparació física és cada vegada més fonamental al futbol actual, és un fet més que evident. La nostra Escola també és conscient d’esta situació i els equips més importants, sense llevar mèrit a la resta, conten amb el seu propi preparador físic per a la ja present temporada 2021/2022 Pablo Bonastre és l‘home de confiança de Pepe Pla, qui no va a cap lloc sense el seu inseparable Pablo, tal i com ja vam anunciar en el seu dia. Enguany el Deportivo Ontinyent també ha canviat de preparador físic al temps que d’entrenador, sent Rafa Serra el màxim responsable en esta àrea. El Juvenil també estrena entrenador, i de la mà de Corella, Ivan Arcos s’encarrega de que tots els jugadors puguen oferir el millor en esta vessant, a l’igual que ho fa Diego Micó al Cadet A del també debutant Cristóbal Pérez. Per últim l’Infantil A d’Angel Guarner i Pascual Donat, compta amb Alberto Vidal com a preparador físic, home de confiança dels tècnics ontinyentins. Que la seua llavor siga enriquidora pel creixement de la nostra Escola!  

Hèctor Durà Donat (29/014/1990) és el nou entrenador del Cadet/Infantil Femení, després que Guillermo Amigo haja donat un pas enrere al capdavant d’este equip, si bé el madrileny continuarà lligat a l’equip com ajudant del nou tècnic, qui s’estrena al futbol femení. Estes han estat les primeres declaracions d’este ontinyentí, amant del món del futbol i que ja dirigeix l’equip, sent una nova incorporació a la nostra Escola este estiu, a l’igual que Cristòbal Pérez (Cadet A), Israel Payá (Aleví B) i Diego Mico, tots ells debutants a casa nostra. Com sorgeix l'oportunitat d'entrenar a la FEBO? Pues jo he estat sempre entrenant en varis col·legis d’aci del poble i enguany meu van oferir i no meu vaig pensar. Quina és la teua relació amb el futbol? Doncs l’he practicat des de ben xicotet i encara segueix practicant-lo; però m’agrada més el tema d’entrenar i el tracte amb els xiquets i xiquetes. Com han estat estos primers entrenaments? La veritat que molt be, l’equip que m’he trobat es nota que porten temps jugant a futbol i que els agrada este esport. Amb que et donaries per satisfet en acabar  la 2021/2022? Que les xiquetes disfruten del futbol i que seu passen lo millor possible; i també m’agradaria que guanyaren els màxims partits possibles, però lo principal es lo primer que he dit.

L’ontinyentina Sara Soriano Galiana (19/02/1996) continua al capdavant de l’equip Aleví Femení, després que la temporada passada assolirà esta funció d’entrenar a les més menudes del futbol femení a la nostra Escola. Estes han estat les primeres impressions de la que també és una de les més veteranes de l’equip Amateur Femení: Sara, ha sigut fàcil acceptar la proposta per continuar amb l'aleví? Sí, quan Quique meu va dir no vaig tindre dubte, aquest any és un grup molt bo tant de xiquetes com de pares i crec que el bon rotllo entre tots és una part fonamental per a que tots estem a gust. Què t'has trobat els primers dies d'entrenament? M'he trobat moltes cares noves amb molta il·lusió per jugar amb nosaltres, cosa que hem resulta molt satisfactòria ja que vol dir que estem fent les coses be. A nivell d'equip i d'Escola sempre es positiu que confien en nosaltres per a jugar. Costa trobar jugadores que es decanten pel futbol femení? Crec que cada any costa menys, ja que les xiquetes tenen més referents a l'esport i això fa que d'alguna forma els “pique el cuquet”. De totes formes, el treball que fa Quique Insa cada any per a que pugam seguir creixent es impecable, i per això cada any podem contar amb cares noves i competint contra equips grans. Laura Blasco, Laia Pastor, som una font de bones jugadores... Si, ja ho crec. Per a mí es un orgull tant haver pogut formar part de la seua formació futbolística com haver compartit vestuari amb elles anys després en algun partit, i es increïble la evolució que han tingut. A més Laia este any compartirà equip amb Emma Pascual que també es va formar al nostre aleví. Amb que et donaries per satisfeta? Este any es el primer de moltes jugadores, i jo pense que a estes edats han de divertir-se jugant i aprenent, la resta ve soles, ja que estan en la millor edat per a adquirir conceptes nous. Per tant podria dir-te que hem donaria per satisfeta en que evolucionen dia a dia i estiguen totes el més a gust possible jugant. Continues il·lusionada també al primer equip? La veritat es que sí, després de l'any passat que va ser un poc difícil per a mí, per el tema lesions i tal, aquest any comence amb moltes ganes. Pepe ens transmet la seua energia constantment. Coincidim totes en que aquesta serà una temporada il·lusionant en la que haurem de treballar molt, i amb l'equip i cos tècnic que tenim segur que competirem per estar dalt. Qui t'acompanya esta temporada entrenant a l'Aleví? Al igual que l'any passat conte amb l'ajuda de Carmen i Ana sempre que els estudis lis permeten estar amb mi, ja que entre setmana viuen les dos a Valencia. A les tres ens encanta este món i aprenem molt juntes, ja que tot i tindre una idea molt pareguda del futbol, sempre podem aportar-se punts de vista diferents.