<%=Club.Nombre %>

Noticias

Estos són  els equips ideals d’esta passada jornada, que de la ma de la Joieria Revert vos oferim una setmana més, i que en esta ocasió estan formats pels següents jugadors: FUTBOL  BASE PORTER Jaume Canet  (Aleví C) DEFENSES Alex Castelló  (Prebenjamí B) Aroa Juan  (Aleví Femení) Hugo Martinez  (Aleví E) Pablo Horcas  (Aleví A) Mateu Bonias  (Prebenjamí C) MIGCAMPISTES Dani Ferrero  (Aleví C) Martin Gutierrez  (Benjami C)  EXTREMS Mireya Soler (Aleví Femení) Miguel Penades  (Aleví B) DAVANTER Hugo Lopez  (Benjamí B)   FUTBOL -  11 PORTERIA Pau Beneyto  (Cadet B) DEFENSA Javi Belenguer  (Cadet A) Marc Bas  (Infantil A)   MIG DEL CAMP Damian Sarria (Infantil B) Mabel Delgado  (Infantil Femení) EXTREMS Pau Albiñana  (Cadet  C) Quique Soler  (Cadet B) Ricardo Cabedo  (Infantil C) Victor Aracil  (Deportivo) DAVANTERS German Suarez  (Infantil D) Danielle Gottschling  (Amateur Femení)

Cap de setmana previ a l’aturada lliguera pel pont de La Constitució/Puríssima i que ens va deixar una gran alegria com és el primer triomf del Cadet B en el present curs futbolístic. Una jornada en que el Deportivo es quedava a les portes de remuntar i guanyar el seu partit. No van fallar els equips de base femenins ni tampoc els Prebenjamins (si bé el ‘A’ es va vorer sorprès). I gran triomf tant de l’Infantil C com l’Aleví C, mentre que l’Amateur Femení no va poder puntuar en el seu desplaçament.  

Ja hem començat un cap de setmana de futbol especial, donat les festes patronals a Ontinyent, motiu pel que ja han jugat tant el Cadet C (va perdre ahir en Atzeneta 2-1, tot i un gran partidàs dels nostres) com l’Aleví B (no va poder amb el Valencia CF tot i el 2-3). Hui s’han avançat tres partits més, jugant-se els restants entre dissabte (la major part) i diumenge. El Deportivo Ontinyent jugarà a El Clariano dissabte a les 15h, mentre que l’Amateur Femení s’ha de desplaçar diumenge matí. Dos seran els encontres a disputat al Poliesportiu dissabte: l’Infantil D i l’Infantil Femení. Sort per a tots els nostres conjunts!  

Amb la Joieria Revert oferim una setmana més, els equips ideals d’esta passada jornada, tant al futbol base, com al futbol-11. En esta ocasió estan formats pels següents jugadors: FUTBOL  BASE PORTER Leo Ferrero  (Prebenjamí A)    DEFENSES Pau Alcaraz  (Prebenjamí B) Anas Lahjaji  (Aleví E) Marc Albalat  (Aleví D) MIGCAMPISTES Sergio Coll  (Benjami C) Alvaro Calabuig  (Benjamí A) EXTREMS Rosendo Salvador  (Aleví B) Alex Ribera  (Prebenjamí A) Mireya Soler (Aleví Femení) DAVANTERS Hugo Soler  (Prebenjamí A) Sergiu Alessio  (Prebenjamí C)   FUTBOL -  11 PORTERIA Ivelin Popov  (Deportivo) DEFENSA Eliezer Martinez  (Infantil C) Victor Ponte  (Cadet  C) Hugo Penades  (Cadet A) Celia Belda  (Amateur Femení) MIG DEL CAMP Abel Gironés  (Infantil D) Victor Jericó  (Juvenil) Jordi Enric Biosca  (Cadet B) Manel Juan  (Infantil B) DAVANTERS Leo Molla  (Infantil A)   Daira Soler  (Juvenil Femení)

Segona entrega dels nostres equips d’esta temporada 2023/2024 de les quatre que ens aportarà  l’empresa CATOTEX. Este diumenge ens va acompanyar al partit que va jugar l’Amateur Femeni. En este encontre, on rebien a La Puríssima al líder CFF Marítim de la portera ontinyentina Carmen, vam viure un intens partit del que ja podeu gaudir de l’ampli reportatge que vam fer.  

Ja s’ha obert la inscripció per participar al Campus de Nadal 2023, una edició que estarà organitzada entre el nostre Club i el de l’Ontinyent 1931 i que es celebrarà a cavall entre els Camps de La Puríssima i l’Estadi municipal El Clariano. Així que ja podeu inscriure-vos indicant si escolliu una de les dues setmanes o ambdues, pel que haureu de descarregar-se el full dinscripció i enviar-lo a secretaria@febontinyent.es seguint les indicacions pertinents.