<%=Club.Nombre %>

Comunicados Oficiales

Seguint les indicacions des de l'Ajuntament d'Ontinyent i utilitzant el sentit comú, informem que els entrenaments previstos per a hui: dimarts 17/01/2023, tant als Camps de La Puríssima com als del Poliesportiu Municipal, queden SUSPESOS.

Vos dessitgem a tots els que formem part del nostre Club un FELIÇ ANY 2023 ple d'èxits a nivell futiblístic i personal. A continuar creixent !

Ja coneguem el numero de loteria en que el nostre Club participarà al primer sorteig del proper 2023: el del “Niño”; i que ja es pot adquirir a l’administració de loteria nº 1 a l’Avinguda Almaig 27. Cal recordar que este proper dissabte 17 serà l’últim dia per poder retirar els dècims pel sorteig de Nadal.

El Club Deportivo Ontinyent EB ha destituido como técnico del primer equipo, al entrenador Cristian Ferrandiz. Desde el Club queremos agradecerle los servicios prestados durante su estancia y queremos hacer una mención especial al ascenso y momentos vividos con el. La entidad quiere desearle mucha suerte en los próximos proyectos que seguro vendrán. Atte Miguel Angel Molina

Ja es pot recollir els bitllets de loteria en que l'Escola participa este proper 22/12/22 .  


1