<%=Club.Nombre %>

Comunicados Oficiales

Degut a la pluja caiguda i la que s'espera durant esta mateixa vesprada, ens veiem obligats a ajornar els entrenaments de hui, tant a La Puríssima com al Poliesportiu Municipal.

Ja tenim data perquè la COPA  UEFA  EUROPA LEAGUE que va guanyar el Villarreal CF el passat 26 de maig a Gdansk visite Ontinyent. Serà el proper dimarts 29 de març quan LA PURÍSSIMA obriga les portes no sols a tot el poble, sinó a tota la Vall d’Albaida i altres comarques veïnes perquè puguen apropar-se a fer-se una foto amb el primer trofeu europeu que va aconseguir el Club groguet, amb qui estem conveniats. Un trofeu que li se va guanyar al Manchester United, estarà esposat als camps de La Puríssima des de les 17:00 fins les 20:00 per immortalitzar un record per a tota la vida.

Des del CLUB DEPORTIVO SPORT BASE volem que es complisquen els millors desitjos per a tots vosaltres !    

Com tots els anys el Club juga al primer Sorteig Especial de l'any: el del Niño, on com sempre participem en dos números, que per a este 2022 són el: 38030 i el 48862. Cal recordar que és a l'Administració de loteries nº1 d'Ontinyent, a l'Avinguda Almaig nº 27 on es podem arreplegar els dècims, a l'igual que els del sorteig de Nadal d'este proper 2021 que encara no s'hagen retirat. La major de les sorts per a tots !!!

Davant el ràpid increment de positius que estan donant-se a la nostra comarca de la Vall d’Albaida, i en especial a la nostra ciutat d’Ontinyent, des de la Junta Directiva hem acordat prendre mesures per evitar tornar a un passat que no desitgem. La primera d’elles es tancar els vestidors. La segona és demanar als jugadors que, si presenta símptomes de refredat  o malestar , dolor de gola , pèrdua d’olfacte o gust, que no acudeixca  a l’entrenament per precaució. Cas de seguir augmentant la incidència, tornarem als controls de temperatura i al rentat de mans amb hidrogel. És la nostra obligació prendre mesures, però per a la tranquil·litat de tots, dir que la possibilitat de contagi en espais oberts és molt reduïda. Entre tots hem de fer el necessari perquè no tornem al viscut fa uns mesos!

Ja està disponible a l'administració de loteries nº1, de l'Avinguda Almaig d'Ontinyent nº 27, els dècims del 87798 amb que el nostre Club buscarà la sort al porper sorteig de Nadal del dia 22/12/2021