<%=Club.Nombre %>

Comunicados Oficiales

Este proper cap de setmana tornarem a tindre assistència d’espectadors als camps de futbol per poder animar els jugadors als partits, de fet durant esta setmana als entrenaments ja s’ha permès l’entrada als camps de La Puríssima. Però hem d’esser conscients que s’han de seguir unes pautes per fer més segurs els partits/entrenaments on prenen part els  nostres xavals, i així mantenir a ratlla la Covid-19. Això vol dir que cada vegada que accedim a La Puríssima (o als entrenaments al Poliesportiu) s’ha de fer una correcta utilització del hidrogel per llavar-se les mans, utilitzant en tot moment les mascaretes i respectant les necessàries distàncies de seguretat entre els assistents d’almenys 1’5 metres, independentment si pertanyen o no a la mateixa unitat familiar. Sols d’eixa manera podrem continuar gaudint dels nostres jugadors.  

A partir de dilluns ja pots adquirir la bufanda oficial de la nostra Escola. Una manera més d’identificar-nos per tot arreu on anem a competir els 21 equips que esta temporada 2020/2021 estan defensant els colors del Club Deportivo Esport Base Ontinyent per la nostra Comunitat. Aprofitant la fita històrica del derbi que juga en nostre 1r equip a El Clariano este diumenge 25 d’abril, hem pensat que quina millor forma de fer Club, que tots distingir-nos per esta prenda. Dilluns a La Puríssima es podrà adquirir a un preu de 10€.

Tot i que l’oratge ha millorat considerablement en tant sols unes hores, hem pres la decisió de suspendre els entrenaments d’esta vesprada de 18 de març, a conseqüència de la sorprenent nevada que hem tingut este migdia a Ontinyent, i que ha ficat les carreteres un tant perilloses, tant pels veïns ontinyentins com pels d’altres de les localitats de residència de jugadors de la nostra Escola.

    

Comunicar que esta setmana es passarà el cobrament de la cuota de la present temporada 2020/2021

Des de la FFCV s’han aprovat unes ajudes per a jugadors menors d’edat que tinguin els seus pares sense feina, poden optar a elles tots els federats que complisquen els requisits estipulats i que teniu disponible en este enllaç. Una vegada complimentats, el Club serà el responsable de tramitar la sol·licitud i per això s’ha de remetre a secretaria@febontinyent.es abans del proper 25 de gener.

La Junta Directiva, després d'haver revisat les ordenances que ha publicat la Generalitat Valenciana, no té altra opció que adoptar les messures oficials que s'han aprovat. És per això que els dos dies del CAMPUS DE NADAL que restaven per celebrar, queden ajornats, que no anul·lats.  

Els millors dessitjos per a tota la FAMILIA de la FEBO...

Tant sols resten 50 dècims per esgotar TOT el número amb el que lel nostre Club juga a la loteria de Nadal d'este 2020. Este dilluns a les 12:00 s'acabarà l'oportunitat de poder adquirir una participació de les 5 sèries que encara queden a la venda a l'administració de l'Avinguda Almaig 27.

Se adjunto nota de prensa informativa , sobre la suspensión del partido de nuestro equipo amateur ,  previsto para este fin de semana. Atte CD Esport Base Ontinyent