<%=Club.Nombre %>

La jornada ens deixa altre debut als dos Amateurs


Doble jornada totalment diferent la que hem tingut este cap de setmana, i no sols climatològicament, ja que la gran majoria dels triomfs vingueren als partits que es van disputar dissabte, mentre que diumenge fou tot el contrari. A més resta encara per disputar un partit dels 20 de que constava este cap de setmana, i que jugarà dimarts el Benjamí B a La Puríssima.

Afortunadament un dels dos derbis jugats a Ontinyent va caure del nostre costat, gràcies a l’equip Juvenil que, tot i no contar amb un dels seus millors jugadors per estar convocat amb el 1r equip: Iñaki Pastor, va guanyar amb solvència i manté el seu pols amb el líder.

I també hem de destacar el brillant empat de l’Aleví C davant qui era líder del seu grup, i que ara l’han relegat al segon lloc gràcies al gran treball dels joves de Guillem Egea. També fonamental el triomf d’un Cadet C que està lluitant pel primer lloc, que recupera després d’esta jornada. En canvi es va caure als partits on els nostres es jugaven el segon lloc: Cadet B i Infantil A.

Tot en un cap de setmana on hem de destacar com hem dit abans el debut d’altre jugador de l’Escola al primer equip, ja que el migcampista Iñaki Pastor gaudia de prop de 50’ al derbi disputat a La Puríssima pel Deportivo, fent-ho d’allò millor com reconeixia l’entrenador i Director Tècnic Nacho Cantó; així com el de Ainhoa Albert Muriana en l’Amateur Femení, però amb menys minuts al terreny de joc.

 


Comparte en: