<%=Club.Nombre %>

Juanjo Donat és la 1a incorporació al Deportivo Ontinyent 22/23


Juanjo Donat Muste (25/04/2003) és la primera nova incorporació pel Deportivo Ontinyent de cara a la seua estrena a la Regional Preferent la propera 2022/2023. Es tracta d’un ontinyentí criat a la nostra Escola i que després d’haver completat la seua etapa com a juvenil al CD Alcoyano, militant esta última temporada en l’equip de Nacional, acabant a meitat taula classificatòria.

Juanjo és un central que s’estrenarà com a jugador amateur sota les ordres de Cristian Ferrandiz. Les seues primeres petjades les va donar a la FEBO, on des dels 5 anys va estar formant-se de la mà d’entrenadors com Josele o Enrique Vilaplana, amb qui va competir el seu primer any de cadet abans d’anar a terres alcoianes.

Ara torna a La Puríssima “il·lusionat per tornar a casa més en un equip que jugarà a Preferent” afirma un Juanjo que recorda haver compartit vestidor amb Pablo Belda (qui també ha acabat la seua etapa juvenil) o fins i tot José Cambra(enrolat al Llevant UD).

“Hem considere un central que complixc amb la meua tasca, pujant també a l’atac en jugades de baló aturat, fins i tot marcant gols” confirma este ontinyentí que espera “demostrar-li a l’entrenador la meua capacitat i que ell confie amb mi pels partits, ja que de segur que farem un bon equip i lluitarem per tot”. Amb Sergio Ramos com a espill on es veu reflexat, Juanjo continuarà els seus estudis superiors d’Integració Social, compaginant-ho amb el dia a dia al Deportivo Ontinyent. "Vull agraïr als meus pares tot l'esforç que han fet amb mi des dels meus inicis" sentenciava el dia de la seua presentació.


Comparte en:

  • X (Twitter)