<%=Club.Nombre %>

Mario Ferri signa amb el València CF per la 2018/2019


El jugador de l’equip Benjamí B de la FEBO, Mario Ferri Ferri defensarà la propera temporada la samarreta del València CF, després de l’acord al que aplegaren les dues entitats, i dintre de la col·laboració que tenen signada els de la Vall d’Albaida amb els del cap i casal. 

El migcampista ontinyentí (23-01-2009) és actualment el màxim golejador de l’equip entrenat per Vicent Vidal amb un total de 15 gols, ajudant així els seus a coliderar el grup (empatat amb el Ciutat d’Alzira) amb un ple de victòries en les onze jornades que es potent disputades fins ara.

Mario ja despuntà des de ben menut per la seua facilitat golejadora, malgrat no jugar de davanter, i ja fa dues temporades i jugant amb els d’un any més majors, acabà amb 38 gols. Però el record l’abastà el curs passat, on aconseguí la quantitat de 52 dianes, el que li valgué per ser pitxitxi.

Este fet no el passaren per alt al València CF, convidant-lo a diferents entrenaments a les instal·lacions de Paterna al llarg de l’any, concretant-se la seua incorporació (serà un any ampliable per altre més) de cara a la propera temporada fa uns dies, i que ompli d’orgull els seus pares, que sols li demanen al jove Mario “que gaudixca d’esta experiència, i que l’aprofite” al temps que continue d’igual forma amb els seus estudis, on este curs està en 3r de primària.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)