<%=Club.Nombre %>

Aposta pels joves al Deportivo Ontinyent amb les renovacions de Bernat, Manel i Javi Francés


Tanquem el capítol de renovacions d’esta setmana al Deportivo Ontinyent,  anunciant que també defensaran el primer equip de La Puríssima al proper curs 2021/2022 els migcampistes Bernat, Manel i Javi Francés, afegint-se així als ja anunciats estos darrers dies, i que seran l’eix de l’equip que prepara Nacho Cantó, que un any més aposta per la gent jove. 

Bernat Ferrero i Ríos (27/03/1999) ha complit esta la seua tercera temporada d’amateur, totes elles al nostre equip. Format a La Puríssima ja com a juvenil va aplegar a debutar al primer equip de la mà d’Angel Guarner, finalitzant esta etapa amb l’Ontinyent CF, tenint minuts fins i tot a la 2a B. Este interior dret ontinyentí té la regularitat com a millor baluard, sent actualment qui més gols ha marcat amb els de Cantó després del pitxitxi Cambreta, amb un total de 5 dianes. 

Aterrat ara fa un any a La Puríssima, Manel Tomas Sisternes (18/12/2000) està complint el segon any d’amateur, si bé en la seua etapa de juvenil ja va debutar amb el seu Atzeneta natal a la Preferent, conjunt on es va formar abans de recalar a l’equip de Nacho Cantó la present temporada. Este mitjapunta és l’únic jugador en l’equip que ha disputat tots els partits de lliga, el que demostra la seua importància dintre del Deportivo Ontinyent. 

I altre jove jugador que continuarà al nostre 1r equip és Javi Frances Rizo (21/09/2001), migcampista fonamental als esquemes del tècnic com ho demostra el fet que a excepció del derbi a La Puríssima (on va estar sancionat) sempre ha jugat com a titular. Recordar que el jove jugador de Banyeres ha disputat la seua primera  temporada com a jugador amateur, el que refrenda l’aposta del Deportivo Ontinyent per donar oportunitats als jugadors joves. 


Comparte en:

  • X (Twitter)