<%=Club.Nombre %>

El Real Murcia, campió XVIII Trofeu Nacional "Ciutat d'Ontinyent"


Qui anava a dir als deixebles de Pepe Garcia que anaven a fer història en este XVIII Trofeu Nacional “Ciutat d’Ontinyent” de Futbol 8, quan només començar els d’Almansa estavellaven un baló al travesser. Però partit a partit, l’Aleví A de la FEBO va anar agafant confiança i guanyà la resta de partits del seu grup, plantant-se als quarts de final com a primer de grup, seguit de l’Idella que sols va cedir davant els amfitrions, i que firmà la golejada de la 1a fase, 6-1 davant l’Almansa que fou tercer per davant un Hèrcules que se’n tornà de buit cap a casa.

En el Grup B, Lacross Babel i València CF protagonitzaren l’únic empat en esta fase inicial, en la que els alacantins finalitzarien per davant dels ché pel gol-average, ja que tots dos dominarien la resta dels seus partits. L’Alfàs del Pi fou tercer de grup després de vèncer per la mínima l’Intangco d’Elx.

Per la seua part el grup C estigué dominat per un dels que semblava candidat al triomf final: l’Albacete Balompié, ja que els manxecs guanyaren els seus tres partits, siguent els màxims golejadors de tots els grups en esta primera fase amb 11 gols al seu favor. Els il·licitans del Kelme accediren als quarts de final en segon lloc, mentre que el vigent campió: Escuelas San José sols podien  guanyar al cuer del grup, el Ciudad de Yecla.

I per últim al grup D, descobrirem el que a la postre seria el Campió d’esta edició: el Real Múrcia CF, quin amb  tres triomfs clars aconseguia un altre ple de victòries. Els xativins del Ciutat de Xàtiva abastaren la segona plaça gràcies a dues ajustades victòries, l’última davant el Cèltic Elche qui podia llevar-li el lloc als de la Costera; mentre que els castellonencs del Primer Toque sols pogueren sumar un empat.

Amb tot açò es presentaven unes eliminatòries emocionants, i que la pluja no volgué perdre’s, malgrat que no condicionà el desenvolupament del torneig. Primerament els locals complien davant el Valencia per un just 2-0, mentre que l’altre 1r de grup, Lacross Babel, necessitava dels penals (3-2) per solventar l’empat a dos gols amb l’Idella. Posteriorment aparegué la gran sorpresa de la vesprada, quan el Ciutat de Xàtiva guanyava 0-1 a l’Albacete, qui deia adéu massa prompte. Per últim el Real Múrcia presentà la millor credencial per emportar-se el títol, en superar 8-0 al Kelme.

Ja en les semifinals es veieren dos partits diferents, on de nou en un d’ells s’hagué de recórrer als penals. I és que els de Pepe Garcia empataren a un gol amb el que és el líder en la lliga intercomarcal: el Ciutat de Xàtiva, qui els havia golejat en els dos partits lliguers. La sort dels penals ficà els ontinyentins a la final en superar-los 2-0, fent així història, ja que cap equip de la FEBO havia pogut clavar el cap en la finalíssima fins ara. Per la seua banda, els murcians derrotaven 1-3 els alacantins del Lacross Babel.

Aplegà el moment definitiu del XVIII Trofeu Nacional “Ciutat d’Ontinyent”, i en ell els locals no presentaren cap complexe, és més, ficaren el Real Murcia contra les cordes, quan el marcador registrava un 2-0, però els pimentoners li donaren la volta i acabaren proclamant-se campions en esta edició de 2018. El tercer lloc fou pels xativins després de vèncer 3-0 el Lacross Babel.

Sense cap dubte un gran edició que quedarà pel record, no sols pels amfitrions que feren història, sinó pels campions del Real Murcia CF i per tots els xavals que participaren, així com per tots els que s’aproparen als Camps de la Puríssima (que presentà una gran imatge) i que gaudiren amb el futbol base.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)