<%=Club.Nombre %>

L'Aleví A classificat per la fase semifinal de la Copa 22/23


Diumenge va tindre lloc la vuitena i última jornada de la Copa Federació, després que la pluja obligués a ajornar-ho la setmana anterior. I el nostre Aleví A ens porta molt bones noticies, ja que el conjunt entrenat per Capone s’ha classificat per la següent ronda, acompanyant així l’Aleví B.

Inclosos al grup-B, els d’Israel Paya van començar la matinal empatant amb un equip que feia dues setmanes també havia empatat amb els nostres alevins de segon any: el Torrent CF.

Davant l’absència del Zafranar, anava a ser el Salesianos de Borriana qui dictaminaria l’ordre final del grup, quedant els nostres en segon lloc pel gol-average, enfrontant-se en l’eliminatòria de vuitens amb el Mislata (segon del seu grup), a qui van superar per la mínima.

En la ronda definitiva, els de Capo se les vegeren amb altre equip de la seua lliga: el Catarroja, a qui li van llevar el liderat que ostentava quan es van enfrontar pel mes d’octubre. Gràcies a un solitari gol del defensa Tono a l’últim minut dels quarts de final, el nostre Aleví A aconseguia el bitllet per la fase semifinal.

L’enhorabona equip!


Comparte en:

  • X (Twitter)