<%=Club.Nombre %>

Un retorn a Ontinyent i dos debutants en amateurs pel Deportivo


Completem el repàs de les noves incorporacions, amb tres dels jugadors que també foren presentats junt a Xavi, Capone, César, Victor i Christian, i que van a barrejar experiència en categories superiors i estrena en amateurs.

Primerament ens trobem a un davanter centre ontinyentí que, després de molts anys fora de sa casa, torna a l’entitat on es va formar abans de completar la seua etapa de Juvenil en Gandia i a l’Ontinyent CF de Nacional. Estem parlant de Vicent Vila (28/02/1991), un davanter que en amateur ha defensat les samarretes del Muro B, Ontinyent B, Agullent i també en Preferent ha estat en La Llosa, Contestano i el curs passat ajudant el Racing Rafelcofer.

I en la part oposada, dos jugadors que van a “estrenar-se” com amateurs, si bé un d’ells ja sap el que es jugar amb jugadors de major edat, com és el cas de Javi Francés (21/09/2001). I es que este migcampista de Banyeres, ha destacat a l’Alcoyano en la seua etapa amb el Cadet Autonòmic i el Juvenil Nacional, havent-se foguejat en la UE Banyeres esta temporada passada, on compaginava partits amb el mateix Juvenil.

I altre jugador nascut un 28 de febrer, però del 2001, és el xativí Adrian Navarro. Un defensa polivalent i de gran projecció que ja va estar al nostre Infantil abans de completar la seua formació al Cadet Autonòmic d’Alzira i de l’Ontinyent CF, on també estaria el seu primer any de Juvenil, abans de defensar la samarreta de l’Olimpic i de l’Alcoià en Nacional, on ha tingut un important protagonisme. En el nostre Deportivo Ontinyent tindrà la seua primera temporada com amateur.


Comparte en:

  • X (Twitter)