<%=Club.Nombre %>

COMUNICAT CE BESCANO


Amb motiu dels esdeveniments succeïts el passat 26 de novembre en el partit del nostre equip amateur de Quarta Catalana en el camp de l’UE FORNELLS i de les diferents publicacions al respecte el BESCANÓ vol expressar que està en contra de qualsevol acte violent o comportament que pugui entelar la imatge de l'entitat, dels nostres jugador@s i de la nostra afició. En aquest sentit, el nostre Club ha afrontat sempre les seves responsabilitats actuant de manera exemplar i proactiva quan s'han donat situacions que atempten contra els valors del club i de l'esport. 

A més, en el cas que ens ocupa, el club, amb independència de les al·legacions que es presentaran davant la FCF per aclarir els fets i deixar constància del context viscut en la prèvia del partit instigat per part dels responsables de l’equip local i durant el mateix, s’ha obert un expedient informatiu per aclarir el succeït amb les persones del club implicades i, si és el cas, procedir a l’aplicació del règim intern del club. Durant la tramitació del mateix, els afectats romandran separats de la dinàmica de l’equip fins a la seva resolució.

Manifestem la reserva d’accions davant la publicació d’imatges i vídeo tendenciosos que no recullen la realitat del fets. Publicacions interessades que no és el reflex de la realitat viscuda en l’esmentat partit. 

Així mateix, volem manifestar que en defensa dels nostres legítims interessos club, jugadors i afició, esgotarem totes les vies de recurs i empara a la nostra disposició. El Club seguirà ferm en el seu compromís absolut amb la lluita per erradicar qualsevol comportament violent.


Comparteix a:

  • X (Twitter)