<%=Club.Nombre %>

El Club

C.E. Bescanó va ser fundat l’any 1931 pel Dr. Gonçal Roc i Llorens, aleshores metge del poble i un dels clubs més històrics de Catalunya i en especial de les comarques gironines.

C.E. Bescanó és l’entitat Bescanonina amb més repercussió social del poble i el club esportiu amb més importància.

Des dels seus inicis s’ha caracteritzat per ser un club on ha prioritzat els seus cinc principals valors. El respecte, l’esforç, l’ambició, el treball en equip i la humilitat.

Sense dubte, uns valors que han servit per que el C.E. Bescanó hagi set i continuï sent una magnífica eina de cohesió social i instrument de formació i educació integral del futbolista.

Actualment C.E. Bescanó té 12 equips federats i 3 equips dependents del consell comarcal. El primer equip milita en la 1ª Catalana i el segon equip a 4ª Catalana. Per altre banda, l’escola de futbol del Bescanó té equips des de Juvenil fins a Escoleta. Amb nens des de 4 anys fins a 19 anys.

Aglutinem una massa social directe de més de 200 persones, entre jugadors, entrenadors i personal del club. Al tractar-se principalment de una escola de futbol fa que de forma indirecte estableix una important xarxa social al voltant de les més de 200 persones del club, entre els pares, germans i amics i sense dubte és el club/associació més important de Bescanó, arribant a quasi totes les llars del poble.

Amb la temporada 2016-2017, el C.E. Bescanó inicia una nova etapa dins els seus 80 anys d’història on l’objectiu serà convertir el CE Bescanó en un club formatiu exemplar amb una identitat definida i un estil de joc representatiu.

L’ESCOLA DE FUTBOL de BESCANÓ tindrà com a primer objectiu la formació dels nostres jugadors amb els valors del club i l’educació integral del futbolista, amb uns valors i hàbits saludables.

 

 

 

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)