<%=Club.Nombre %>

Calendaris optimistes pel Deportivo, Amateur Femení i Juvenil


Si este passat cap de setmana eren fins a 5 equips de la nostra Escola els que encetaven la 2a fase de la lliga, el proper significarà el tret d’eixida per dilucidar la temporada 2020/2021 pels dos nostres amateurs i pel Juvenil, amb objectius diferents pels dos equips masculins (busquen l’ascens) respecte a les fèmines (la permanència), conjunt que tindrà un partit menys per la retirada de l'At. Sedaví.

Amb el calendari sortejat, este ha deparat que els inicien la fase final com a locals, la finalitzen a domicili, cas oposat per l’equip Juvenil, qui pot aplegar al darrer partit jugant-se l’ascens davant el que hores d’ara és el líder. Per això hem polsat les impressions dels respectius entrenadors per saber com veuen el tram final de la 20/21.

Per a Nacho Cantó, qui no és queixa del calendari del Deportivo Ontinyent, considera clau el traure un resultat positiu al primer partit. Per la seua part l’entrenador de l’Amateur Femení Pau Calatayud, considera com a més importants els partits davant Alcoyano i Yàtova, així com el Camporrobles (cas d’aplegar a este enfrontament amb molt en joc). Per últim Sergio Francés no li dóna importància a l’ordre dels partits del seu Juvenil, però si creu motivador el disputar una fase tant curta, pel que s’ha d’estar molt preparat per poder guanyar a qualsevol rival.


Comparte en: