<%=Club.Nombre %>

Angel Guarner continuarà al capdavant del Deportivo Ontinyent


Angel Guarner continuarà sent l’entrenador del primer equip de l’Escola: el Deportivo Ontinyent, després que el Director Esportiu del Club Pascual Donat haja anunciat que confia plenament amb l’ontinyentí, qui va aplegar a la banqueta de l’equip abans de la meitat de la temporada passada.

Guarner va fer somniar durant unes setmanes amb l’ascens de categoria a la Lliga Comunitat, fet que no es va aconseguir a les ultimes jornades de la passada 22/23 en el que era l’estrena de l’equip a la Regional Preferent.

Com a entrenador recordar que ja va estar al capdavant del buc insígnia de l’Escola des de la seua creació fins meitat de la 19/20, on fou rellevat. Angel ha aconseguit dos títols de campió de lliga, a més de tres subcampionats i un total de 7 ascensos amb els diferents equips de la nostra Escola, de la que recordem és el Director Tècnic.

Esta és la primera noticia que donem d’un Deportivo Ontinyent que en els propers dies anirà desgranant la composició de la resta del seu cos tècnic, i d’on ja coneguem la no continuïtat de jugadors com Capone i Palopa, tots dos al Muro CF.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)