<%=Club.Nombre %>

Salou, Oliva i Puçol són cites pels nostres equips


Com es nota que la nostra Escola és de les més importants a nivell autonòmic. Si el passat cap de setmana era el Benjamí A qui participava en Oliva al football motion cup, una competició amb equips estrangers i pedreres de Clubs de 1a Divisió, este proper cap de setmana, l’Aleví B es desplaça fins a Salou per deixar el nom d’Ontinyent ben alt.

En Oliva els de José Molla començaren guanyant (1-0 al Castellonense), per caure als altres partits de dissabte (1-4 vs Llevant; i 0-4 vs Elx). Diumenge no pogueren amb el Gandia 0-1.

I es que el futbol in de Salou reuneix a vora vuitanta equips de base en tres dies on els nostres viuran una experiència inoblidable, on els de Pepe Garcia se les voran amb rivals d’equips de tall internacional.

Demà mateix l’expedició ontinyentina viatja per la jornada de benvinguda, abans que dissabte es disputen la fase de grups i ja diumenge les eliminatòries finals. Sort pels nostres!

I no podem oblidar el gran paper que va fer el Prebenjamí B a la Copa Federació, on els de Paco Balaguer es quedaren a un pas de classificar-se per la ronda final.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)