<%=Club.Nombre %>

Juan Sánchez: nou fitxatge del Club Deportivo Esport Base Ontinyent


Juan Sánchez Soler, conegut futbolísticament com'Juanito' ha canviat l'Olleria CF pel nostre Club Deportivo Esport Base Ontinyent, després de fer una temporada brillant amb 5 gols marcats. El jove ontinyentí, format, a més, en la nostra escola, s'incorpora en la plantilla de l'equip amateur masculí amb la posició de mitja punta o centrecampista.

Per a Juanito formar part del CB EB Ontinyent ·significa molt perquè és l'equip del meu poble i, a més és un projecte molt ambiciós per a cualqueir futbolista l'aconseguir un ascens". Segons ha apuntat el futbolista el seu objectiu "és ajudar a l'equip i a l'entrenador per a aconseguir els objectius marcats". Juanito es definix com "un jugador amb caràcter dins delc blancor, amb un últim passe i amb control del baló". El jugador ha expressat el seu agraïment a tota la directica i a Pascual Donat, Director Esportiu del CD ES Ontinyent, "per l'oportunitat i la confiança depositada amb mi".

Abans de jugar en l'Olleria CF, el futbolista provenia de l'Atzeneta UE A on va jugar durant dos temporades en la categoria de juvenil i va arribar a debutar en el primer equip de 3a divisió. A més, el centrecampista va estar jugant durant tres mesos en la temporada 19/20 en l'Ontinyent 1931.


Comparte en: