El Sant Rafel tanca la pretemporada amb un empat davant el CF Aielo

No va defraudar el partit del passat divendres entre el Sant Rafel i el CF Aielo, en el que fou el II Memorial Óscar Martínez Juan, i on els nombrosos aficionats que s’aproparen a La Puríssima, veieren el que fou el darrer amistós dels locals, que empataren a un gol amb els de “Kikin” i Raul Beneyto.

Després del respectuós minut de silenci, començà un derbi on els aieloners s’avançaren al marcador ràpidament amb un gol de Carles, quan encara no s’havien complit els 3’ de joc. Amb eixe 0-1 s’aplegà al descans.

En la represa els d’Angel Guarner buscaren l’empat, que aconseguirien quan restaven poc més de 5’ del temps reglamentat mitjançant el màxim golejador del Sanra en esta pretemporada: Maxi.

Amb l’empat a un gol, foren els penals els que decidiren el guanyador del Memorial, després que locals i visitants erraren el primer llançament. No fou fins el vuitè xut, que els d’Aielo no tornaren a errar, el que propicià que el Trofeu es quedara a Ontinyent.