<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana vibrant el que encetem hui mateix


Esta mateixa vesprada comença una jornada que per a uns quants equips significarà el final de la present 2020/2021 (Cadets A, B i Femení i Infantils A i B), al temps que per a altre com és l’Aleví Femení serà el primer partit de la 2a fase de la lliga, i on les joves futbolistes rebran l’equip líder.

Un nou cap de setmana amb atractius enfrontaments, i on tindrem la segona entrega d’un emocionant derbi que vam viure fa uns mesos entre els equips Alevins B i D (0-1 pels de Mendi/Cambreta) i que podríem considerar el partit estrela d’una jornada on dos dels nostres equips que encapçalen les seues classificacions tindran complicats visitants a La Puríssima, ja que rebran els 3rs classificats. Cas semblant al gran partit que es preveu entre el Juvenil (2n) i el seu contrincant, ja que este ocupa el 4t lloc.

I la casualitat farà que el Cadet B acabi la 20/21 on la va començar: a Gandia (van perdre 2-0), lloc on també jugaran un Infantil A que fica en joc la tercera plaça del grup i el Cadet Femení, que lluita per la quarta, mateix lloc que vol el Cadet A en la seua tornada a la Preferent. Però si trobem un partit que pot ser decisiu hem d’esperar al que tanca la jornada, i on l’Amateur Femení viurà una autèntica final en la lluita per ser un any més de Primera Regional.


Comparte en: