<%=Club.Nombre %>

Cares noves pels nostres equips de base, pensant amb el futur


Gran feina la que està fent-se des de la Direcció Esportiva, tant com pel màxim responsable d’eixe departament, com pel seu adjunt José Mollà, on a banda de certificar les renovacions de diferents jugadors dels equips de base, els darrers dies han incorporat a joves valors que estaven seguint-se des de fa unes temporades, com ens indica el mateix Mollà.

És el cas del jugador de Muro Bryan Villacreses Insa (20/07/2007), un migcentre provinent de Muro i que encetarà la seua etapa com a cadet amb nosaltres, després de completar l’edat d’infantils. Segons José Mollà, “Bryan és molt treballador i destaca per la seua visió de joc, com ho ha demostrat jugant amb el Muro CF”.

Situació diferent per a l’ontinyentí Enrique Martínez Morales (18/11/2009), qui després d’haver donat les seues primeres petjades a la nostra Escola, va decidir formar-se en altres de la nostra província. Així este migcentre va estar els dos anys de benjamí al Llevant UE, completant els seus anys d’aleví al Ciutat d’Alzira. Ara encetarà la seua etapa en futbol-11 amb nosaltres, ja que és primer any com a infantil.

I també presentem la primera incorporació pel que fa al futbol-8, després que s’haja apostat per un jugador molt polivalent provinent de l’Albaidense. I és que Ander Utrilla Policarpo (31/10/2010) pot jugar tant de bo com a davanter com a defensa, com ens indica el seu màxim valedor José Molla, qui no ha dubtat en la seua aposta de futur del jove Ander, qui ficarà punt i final al futbol-8 al nostre aleví.

 


Comparte en: