<%=Club.Nombre %>

Miguel Angel Mullor: "Ara tots mirem en un mateix camí "


Tal i com ja ens va anunciar fa unes setmanes el President de la FEBO Rafa Arcos, Miguel Angel Mullor torna a la que fou sa casa fa uns anys. Açò és una de les novetats que enguany va a tindre la nostra Escola, i per això hem polsat les impressions de l’ontinyentí més futboler que tenim, actualment també President de l’Ontinyent 1931.

Quin és el motiu del retorn de Miguel Angel Mullor a la FEBO?

Doncs va ser després de l’acord al que vaig aplegar amb M.A. Molina (qui amb tota seguretat serà el nou president de la FEBO) i amb l’únic objectiu de fer una Escola que siga forta pel poble i on pugam traure futbolistes en un futur per l’Ontinyent 1931, que com les tres entitats del poble hem decidit ha d’esser l’equip principal.

Qué implica açò amb la col·laboració de l’Escola amb el Club que tu presideixes?

Simplement és tindre molta cordialitat i molt bones relacions. L’Ontinyent 1931 és un Club que té un altre DNI i una llibertat de funcionament, a l’igual que l’Escola. Aleshores la meua figura farà mantenir eixes bones relacions que a dia de hui tenim i pense que és una cosa molt important després de totes les coses alienes al món del futbol que ja s’han oblidat. Ara tots mirem en una mateix camí que és fer una Escola forta i traure futbolistes per l’Ontinyent 1931.

Miguel Angel Mullor va viure una època daurada a la FEBO. Has estat seguint l’Escola estos últims anys?

La veritat és que no he pogut seguir-la, però al rebre la cridà de Molina, vaig vorer que havien canviat moltes coses (ni per a mal ni per a bé) i que n’hi havia que donar-li un gir ràpid i urgent. Aleshores i gràcies a la bona amistat que tinc amb Pascual Donat, ens hem ficat “mans a l’obra” i la veritat és que estem rebent un reconeixement de part de la gent amb la que estem contactant per configurar els equips de cara a la 2020/2021. He de dir que mai ha estat tant fàcil el portar tant a jugadors com a futbolistes com en este moment. D’açò és del que ens hem de sentir orgullosos perquè a la fi qui ix beneficiat és la ciutat d’Ontinyent, ja que anem a tindre una gran Escola.

Veient-ho des de fora, que ha significat la incorporació de Pascual Donat a la FEBO?

Pensa que Pascual és un home de futbol, una persona que sempre s’ha caracteritzat per ser una gran professional tant dins com fora del terreny de joc, i crec que eixos valors van a ser més que importants per formar tant futbolistes com persones. La meua funció va a ser estar més a peu de camp, controlant tant els entrenaments com als entrenadors i a partir d’ahi crear una metodologia de treball on tots juguen d’igual forma dins de l’Escola. Si ho aconseguim, tots podem estar més que contents.


Comparte en:

  • X (Twitter)