<%=Club.Nombre %>

Jordi Mompó defensarà la porteria del Deportivo


Jordi Mompó Navarro (22/04/2001) és la darrera incorporació que presenta el Deportivo Ontinyent de cara a la propera 2020/2021. Porter natural de la veïna L’Olleria no és nou pel nostre Club, ja que en el seu segon any a la categoria Cadet, ja va defensar els colors de la nostra Escola. Precisament enguany seran els mateixos als equips de l’Escola que el primer equip, tots ells amb el dibuix característic del lleó.

Mompó es va formar als equips de la seua població fins que s’incorporà al Plus Xàtiva des del 2n any d’Aleví fins a 1r de Cadet, on va recalar a la nostra Escola. Posteriorment la seua etapa de Juvenil la va completar al ja extinguit Ontinyent CF, formant part la temporada passada del recent creat Ontinyent 1931.

Per a Jordi Mompó no serà estrany retrobar-se amb vells companys com Sergio Mateu, Bernat Ferrero, Adrian Navarro o Christian Torrús, així com amb l’entrenador Nacho Cantó, qui tindrà que triar cada setmana d’entre Mompó i  Xavi Payà per a defensar la porteria del nostre primer equip.


Comparte en:

  • X (Twitter)