<%=Club.Nombre %>

Ja tenim els primers calendaris per la 2021/2022


Ja s’han fet públics els calendaris dels nostres dos equips Amateurs (masculí i femení) i dels dos que competeixen en categoria Preferent: Cadet A i Infantil A, destacant que les xiques que enguany entrena Pepe Pla, militaran al Grup-3 junt a equips de la província d’Alacant i altre de la de València com és el Futbol Canet.

Precisament este conjunt serà el que s’enfronta amb les nostres a la primera jornada de la 2021/2022, en un grup format per un total de 14 equips on les de Pla jugaran el primer encontre com a locals davant l’Elx ‘C’, tancant la competició també a domicili, concretament al feu de l’At. Aspe ‘B’.

Per la seua part el Deportivo Ontinyent, dins de la reestructuració que està assolint la 1a Regional, competirà al Grup-6 com ja vam anunciar. Amb una jornada on els de Cristian Ferrandiz hauran de descansar (21/11/2021 i 10/04/2022), els nostres començaran com a locals rebent al Ciutat d’Alzira, ficant el punt i final a la lliga en La Puríssima amb la visita del Beniarrés. Els derbis de la Vall d’Albaida seran davant el Benigànim primer (17-oct i 27-feb) i posteriorment front el Montaverner (14-nov i 03-abr).

Cas semblant el viurà el Cadet A de Cristòbal Pérez, ja que rebran a La Puríssima en la jornada inaugural al Colegio Salgui ‘B’, enfrontant-se a la darrera jornada també com a local al San Marcelino.

I un calendari quasi idèntic és el que li ha correspost a l’Infantil A d’Angel Guarner / Pascual Donat, ja que se les vorà amb els mateixos rivals en les mateixes jornades, exceptuant els contrincants que no coincideixen amb els de Pérez.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)