<%=Club.Nombre %>

Reunió possitiva entre FEBO i Ontinyent 1931


Que el futbol a Ontinyent ha de camejar de la mà, és una circumstància en la que quasi tot l’amant del futbol està d’acord. I amb eixa intenció va haver ahir una cimera entre el President de l’Ontinyent 1931 CF (Miguel Angel Mullor) i el nostre actual President Rafa Arcos, qui fou l'amfitrió de la mateixa.

Una reunió de la que també formaren part els coordinadors de la nostra Escola (Quique Insa, Angel Guarner i Pepe Garcia), així com els responsables tècnics Alex Tolsà i Ivan Arcos junt el també Director Esportiu Pascual Donat .

D’este conclave podem confirmar que va a fer-se un conveni de col·laboració com ja va avançar fa uns dies el nostre President. També es van tractar temes com que el Cadet A jugui els seus partits com a local a El Clariano, així com que l’altra Escola de la nostra localitat puga prendre part d’este conveni.

A esta reunió li seguiran d’altres entre Mullor i Donat per tal de perfilar els noms dels entrenadors dels equips de la nostra Escola, així com anar configurant el primer equip, on Pablo Iglesias continuarà al capdavant.


Comparte en:

  • X (Twitter)