<%=Club.Nombre %>

Nacho Cantó serà l'entrenador del 1r equip


Nacho Cantó Corchado serà el nou entrenador del Deportivo Ontinyent per a la propera temporada, després de l’acord al que ha aplegat l’ex-entrenador del CE Bocairent les últimes dues temporades amb el Director Esportiu del nostre Club Pascual Donat.

Nacho Cantó, com és conegut al món del futbol, és un alcoià que vessa futbol per tots els costats, ja que després de ser futbolista d’entre altres equips en el propi Alcoyano (8 temporades), Oliva, Gandia, Olímpic, Novelda, Villarobledo i Eldense, tots ells en Tercera Divisió o 2a B, penjant les botes amb el Muro després del famós ascens a la Tercera en un conjunt dirigit per l’ontinyentí Juan Moreno.

Posteriorment, fa exercir de delegat del primer equip al CD Alcoyano (2012 a 2015) coincidint amb entrenadors com Garitano (Alavés), Oscar Cano (Castelló), Seligrat (Nàstic) o Andreu Palop o David Porras; si bé ja havia començat la seua etapa com a entrenador als equips base del conjunt peladiller, passant per totes les seues categories de formació, i fins i tot ser àrbitre de la Delegació d’Alcoi en categories futbol base fins a la 2a Regional.

El Juvenil de l’Ontinyent i de l’Alcoyano, així com l’Infantil Autonòmic del conjunt banc-i-blau van ser els primers equips als que va dirigir abans de donar el bot al futbol amateur, on enguany complirà la tercera temporada després dels dos anys a Bocairent (el primer d’ells lluitant per l’ascens a la 1a Regional), entitat a la que ens asegura "estar molt agraït".

Cantó reconeix que li atrau el projecte que li va plasmar Pascual Donat i M. A. Molina (candidat a presidir la nova Junta Directiva), i que es mostra molt il·lusionat per entrenar en una categoria superior, a més de considerar com a “un valor segur la figura de Pascual Donat en qualsevol projecte futbolístic”.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)