<%=Club.Nombre %>

L'equip Prebenjamí A, participa al III Christmas Cup de Mislata


La mateixa sort que l’any passat va tindre l’equip Prebenjamí A de la FEBO en la seua participació al III Mislata Christmas Cup que es va disputar en la jornada festiva del 6 de desembre d’este 2017.

I és que els xavals entrenats per Rubèn Fuentes caigueren derrotats en els quarts de final (a l’igual que el 2016) davant el que a la postre seria el campió del torneig, el Valencia CF que s’imposa en la finalíssima el CFB Gandia.

Després d’una primera fase on els ontinyentins anaren de menys a més, amb una derrota inicial per 2-3 davant els que serien primers de grup i finalistes CFB Gandia. Posteriorment, els de Garrote empataren a zero gols davant el Torrent, i passaren a jugar-seu tot amb l’Alboraia, a qui superaren per un ajustat 1-0 que els atorgava el segon lloc del grup.

Però ahí se’ls acabà la sort als d’Ontinyent, ja que els del València CF no volien deixar l’oportunitat de fer-se amb esta tercera edició d'un torneig, que cada vegada reuneix els millors equips, però que li costà superar els de la FEBO per un solitari gol.

No obstant, els nostres joves jugadors no se’n tornaren de buit, ja que foren campions al torneig de llançaments de falta, deixant així una bona imatge en este torneig celebrat al Camp La Canaleta de Mislata.


Comparte en:

  • X (Twitter)