<%=Club.Nombre %>

El Deportivo Ontinyent ja coneix els rivals i calendari de la 20/21


Per fi tenim les dades del Deportivo Ontinyent de cara a l’imminent inici lliguer, on els de Nacho Cantó militaran al Grup VIII de la Primera Regional, rebent esta primera jornada a l’Esides Caramanchel alcoià. Un enfrontament que està programat pel diumenge 18 d’octubre a les 17:00 a La Puríssima.

Els rivals del nostre Amateur són la base de la temporada passada, a excepció dels equips de la Safor i amb la inclusió d’altres dos equips de la zona del Vinalopó, a més dels 3 ascensos provinents de la 2a Regional Grup XI. La lliga finalitzarà meitat de maig rebent al derbi ontinyentí al 1931 CF (l’anada serà el 31 de gener de 2021), mentre que l’altre duel comarcal front el Montaverner es disputarà el 25-X al Ricardo Chafer Ases, jugant-se a Ontinyent el 14 de febrer de 2021.

Al respecte d’este calendari, l’entrenador Nacho Cantó recalcava que “encetar la temporada jugant a casa sempre és positiu, que no determinant, per començar sumant 3 punts”. En quant a enllaçar enfrontaments directes consecutius amb rivals amb un mateix objectiu: l’ascens, el tècnic deportivista afirmava que “intentarem estar el més amunt possible per a poder competir amb equips com Villena, Contestano i Ontinyent 1931, amb qui jugarem en tant sols quatre jornades”.

En quant a la resta de rivals ho te clar que “en esta categoria qualsevol rival pot guanyar-te, be en una jugada a baló parat o en alguna errada defensiva, el que ens obligarà a competir al 100% en cada encontre, si bé Pinós per història serà un rival a tindre en compte i segur que estarà lluitant pels llocs de dalt. Però tampoc podem descartar a un Beniarrés fort a casa i que porta tres anys amb el mateix bloc”.

Nacho Cantó confessava que “l’equip aplega conforme volíem, ja que està clar que els resultats ajuden en una preparació. Nosaltres som conscients que tenim un gran potencial ofensiu, que si aconseguim equilibrar amb la faceta defensiva, de segur que podrem competir amb els equips dels que abans hem nomenat”

En quant al pensar del planter del Deportivo Ontinyent, els màxims aspirants a un únic ascens són per este ordre i després del nostre Amateur: Ontinyent 1931, Contestano, Pinoso, Rayo Ibense B, Villena i Sax.


Comparte en: