<%=Club.Nombre %>

Elx A i l'Aleví de la FEBO, Campions del Ciutat d'Ontinyent


Dissabte es va disputar als Camps de la Puríssima el Trofeu de Futbol Femení Ciutat d’Ontinyent, que per segona edició reunia tres equips alevins, mentre que per primer any es celebrava pels equips cadets.

Finalment els infantils/cadets es disputà sota la modalitat d’un únic grup amb 5 participants, d’on els dos millors es tornarien a vorer les cares a la final, havent també partit per decidir el 3r i 4t lloc.

Després de la fase de grups, una vegada jugats els 10 partits, la classificació l’encapçalà l’Elx A amb un ple de victòries, seguit per les xiques de la FEBO amb 6 punts, un més que l’Elx B. Les jugadores del Ciutat de Xàtiva ocuparen el darrer lloc després de dos empats, els mateixos que les del Dragon Force, que pel gol-average jugarien posteriorment amb les il·licitanes.

Després del dinar, es disputaren els dos partits finals, fent-se amb el 3r lloc les alacantines de l’Elx B en superar 2-1 el Dragon Force. I ja en la final, les de Pau Calatayud tornaren a caure altra vegada per 0-1 amb l’Elx A, que fou el gran Campió amb 5 victòries en altres tants partits.

Pel que fa al torneig aleví, este es jugà en modalitat de 3x1, però amb un partit entre els dos millors conjunts per conèixer el Campió. Les de la FEBO guanyaren el Miramar 0-2, cedint després davant l’Elx per 1-7, equip este últim que tornaria a guanyar, per 9-0 les de la Safor.

En la gran final, les de Julio Villa, es prengueren revenja de l’anterior partit, i es desferen de les il·licitanes per 1-3, fent-se amb el títol de Campiones en una jornada on la brisa que bufà, va fer més agradable la jornada estiuenca.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)