<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení: esforç i actitud no recompensats


Si n’hi ha un equip que està patint la falta de punteria de cara a gol esta 2019/2020, este és l’Amateur Femení, que després d’un inici de temporada molt il·lusionant, està marcat per la falta d’encert als metres finals.

El seu entrenador Pepe Sanchis contesta al qüestionari que estem fent als equips del nostre Club en estes dates tant difícils i on la competició, per suposat està aturada pel covid-19.

Resta poc per la fi de la 2019/2020. Com valores el que porteu disputat?

La veritat és que fins ara no ha estat molt bona, si bé és cert que la majoria dels partits que hem perdut ha estat per la falta de punteria i no pel joc desplegat per l’equip ni per l’actitud de les jugadores. També he de recordar que són uns quants els partits en els que havem tirat mà de jugadores del Cadet per les nombroses baixes que hem patit i que, afegit a la ja joventut del nostre equip, ha fet que en molts enfrontaments la falta d’experiència fóra determinant.

Els primers llocs de la classificació creus que són justos?

Sí, sobretot a L’Elx B i La Nucia, que han demostrat ser superiors a la resta. Les primeres són un equip filial i quan es fan substitucions, el nivell no es nota, mentre que en l’ altres fins i tot n’hi ha jugadores que estan cobrant.

A que aspira el teu equip en el que resta de temporada?

Sincerament l’aspiració o desig és que el treball que estem realitzant es tradueixca en gols que ens permeten guanyar algun que altre partit, ja que són molts els encontres que hem perdut sense merèixer, i que ens ajudaria a complir l’objectiu de l’equip, que no és altre que mantenir la categoria.


Comparte en:

  • X (Twitter)