<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana amb ascens de l'Infantil B i descens del Cadet A


A la segona oportunitat aconseguia l’Infantil B d’Alex Tolsà alçar-se amb el Campionat lliguer i el consegüent ascens a la 1a Regional, després de superar el coliste del grup, en un cap de setmana on el Juvenil de Pepe Pla acomiadava la temporada guanyant també a domicili, fet que li atorgava el setè lloc final.

Per la part oposada, no li va servir molt al Cadet A el triomf en esta penúltima jornada, ja que el seu predecessor a la classificació, sumava tres punts que condemnen als nostres al descens de categoria, en una jornada dolenta pels nostres tres equips cadets.

Pel que respecta al futbol femení, tant Aleví com Cadet tancaven la fase de grups de la Copa amb sensacions diferents. Així mentre les menudes perdien en el seu desplaçament, les de Pau Calatayud es feien amb el segon lloc gràcies a la seua victòria.

El futbol-8 tornà a deixar-nos un ple de triomfs, si bé sols resten en competició 5 equips. Gràcies a estps resultats ens una propera jornada final molt apassionant, on l’Aleví E es jugarà el campionat a casa de l’aspirant L’Olleria, mentre que el Benjamí A gràcies al seu ajustat triomf, podrà ser 2n de grup si torna a guanyar.


Comparte en:

  • X (Twitter)