<%=Club.Nombre %>

Julio Villa farà debutar molts xavals al futbol-11 amb l'Infantil B


Julio Villa és altre dels entrenadors que tornarà a formar part de l’estructura de la nostra Escola la propera temporada. Amb una àmplia experiència dirigint equips de base, fa un parell de temporades es va estrenar al futbol-11, i després d’entrenar el curs passat al Cadet B, ara es fa càrrec de l’equip Infantil B.

Julio, amb ganes de tornar a la normalitat? Com ho has viscut esportivament?

Doncs amb moltes ganes. Després de quatre mesos de no poder exercir el que més m'agrada, les ganes són enormes, perquè per fi ja ha començat la pilota a rodar.  Esportivament ho he passat molt mal, perquè no tenir la rutina de totes les setmanes anant a entrenar es fa molt estrany.

Consideres que esta és una de les categories del futbol-11 més complicada?

Per a mi la més complicada. Són xiquets que pugen de futbol 8 i tens que ensenyar-los pràcticament tot. Costarà un  poc, però amb ganes i implicació ho traurem endavant.

Que penses que pots aportar als  teus jugadors?

Per la meva experiència després de 14 anys entrenant a xiquets, el saber estar al camp és molt important. Després ja vindran els sistemes de joc, jugades assajades, etc. Però lo primer és el saber estar.

Quina impressió t'ha trobat després dels primers entrenaments?

Ho he trobat molt positiu. Els xiquets després d'estar tant de temps parats, han vingut amb moltes ganes. Es nota molt quan expliques algun exercici, lo atents que estan.

Quin objectius t'has marcat per a la 2020/2021??                                                 

Competir al màxim, perquè és una categoria molt difícil la primera regional. L'equip està format per molts xiquets de primer any, i jugarem contra molts equips amb xavals de segon any, però amb esforç i treball aconseguirem traure-ho endavant.


Comparte en:

  • X (Twitter)