Cap de setmana amb nombrosos empats

Esta segona jornada del 2019 ha estat marcada pel ressorgir dels equips de futbol-11, ja que tant sols el Cadet B i l’Infantil A (tots dos jugaven contra els líders) es van quedar sense puntuar. Una cap de setmana on també els empats han estat els protagonistes, ja que fins 5 se’n donaren entre els nostres equips.

Així tant el Juvenil com el Cadet C trencaven dolentes ratxes de resultats, al temps que l’Infantil C sumava una victòria que els aporta moral per afrontar la 2a volta; i és que quasi tots els equips aplegaren este darrer cap de setmana a meitat lliga.

El futbol-8 aportà tres empats i altres tants derrotes, siguent la del Benjamí A una sorpresa ja que el rival dels d’Iñaki Gandia anava per darrere a la classificació. Però la victòria més important fou la del Prebenjamí A, qui donà un sever correctiu al segon a la taula, infringint-li la primera derrota en lliga al Ciudad de Cullera, després que els de José Mollà guanyaren 1-6, completant un ple de victòries en esta 1a volta.

Crònica del Sant Rafel  5  -  Real de Gandia 1

Amb contundència va tornar el Sanra al camí de la victòria, trencant així una ratxa de mals resultats i de joc, que era preocupant per un equip capaç de quotes més elevades. La teràpia de grup va sorgir efecte, i homes com Sergio Aran i Francesc Serrano, tornaren a vorer porteria després de 10 setmanes, el que va facilitar el triomf.

Un partit que començà amb un Cambreta que fou el malson dels de la Safor, i és que l’ontinyentí fou el millor de l’encontre, provocant dos penals i sumant un gol més, amb el que aplega als 10. Precisament el primer gol aplegà en un penal passat el quart d’hora i que Maxi s’encarregava de transformar. Pocs minuts després, i en una jugada a baló aturat, era Salva qui des del segon pal rematava de cap. El rebuig del porter sota la línia de gol, deixà el baló als peus del veterà central, qui afusellava ficant el 2-0 per alegria del nombrós públic que s’apropà a La Puríssima per recolzar el conjunt roget.

Al voltant de la mitja hora aplegà una jugada que pogué canviar el signe de l’encontre, quan Maxi es va pendre la justícia pel seu conter, tornant una provocació del millor jugador visitant. La col·legiada de l’encontre sols va vorer el final de la picabaralla, expulsant al capità del Sanra. Aprofitant-se del desconcert local, el Real de Gandia mitjançant el seu home-gol reduïa la diferència i ficava el nerviosisme als aficionats locals. El Sanra aguantà amb inferioritat numèrica i aplegà 2-1 al descans.

Afortunadament pels d’Angel Guarner, un incisiu Aran furtava un baló al poc de reprendre’s el joc i superava el porter visitant. I de nou Cambreta tornava a ser protagonista d’una nova ocasió de perill, que acabà amb el davanter local per terra dintre de l’àrea. Esta vegada fou ell l’encarregat de materialitzar el pertinent penal als 57’. I un minut després una jugada individual del menut dels Cambra, qui circumval·là tota l’àrea forànea amb el baló controlat i sortejant quants rivals eixien al seu pas, significà el definitiu 5-1 quan Francesc rematava l’assistència del pixitxi del Sanra.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Àlex, Iñaki, Salva, Huertas, Christian, Maxi, Bernat (Navarro 45’), Francesc, Aran (Luis 73’) i Cambreta (Glodi 82’).